Technische alleskunner (potplanten)

Technische alleskunner (potplanten)

Vacaturenummer
7206
Plaatsnaam
’s-Gravenzande
Functie
Technisch
Functienaam
Technische alleskunner (potplanten)
Functie inhoud
Voor een hypermoderne en volledig geautomatiseerde kwekerij met drie locaties in het Westland zoeken wij een Technische alleskunner.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een hypermoderne en volledig geautomatiseerde kwekerij met drie locaties in regio Westland. Wij kweken met het ambacht van vroeger en de technieken van nu Kalanchoë en Celosia en andere bloeiende potplanten in vele kleuren, vormen en soorten. De klant is bij ons koning en wij stellen dan ook alles in het werk om de bestellingen optimaal te verwerken. Het beedrijf is ontstaan uit twee familiebedrijven en heeft als basis de kernwaarden: betrouwbaarheid, gedrevenheid, flexibiliteit, transparantie en innovatie. Een kwekerij met ambitie! Herken jij jezelf in deze waarden?

In verband met verdere groei en professionalisering van onze activiteiten zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team! Wij zijn op zoek naar een: Technische alleskunner.

Functie
Als onze Technische alleskunner ben jij verantwoordelijk voor het optimaal laten draaien van alle productiemachines op onze locaties. In geval van storing weet jij precies wat te doen om de machine weer aan de praat te krijgen. Bij een grotere complexe storing schakel jij gemakkelijk met de leverancier om tot een passende oplossing te komen. Je denkt vooruit: je vindt het een uitdaging om nieuwe storingen te voorkomen en voert hiervoor proactief periodiek onderhoud uit. Waar nodig draag je verbetervoorstellen aan om onze technische processen te optimaliseren. Je houdt niet van misgrijpen en hebt daarom alle materialen die je nodig hebt voor onderhoud of reparaties altijd op voorraad. Je werkt zelfstandig, maar er staan altijd collega’s klaar om je een handje te helpen, want bij ons zijn we één team.
Functie eisen
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, een opleiding in technische richting is een pre
  • Wij kunnen op jou bouwen en je denkt in oplossingen
  • Je bent zelfstandig, neemt initiatief en je werkt nauwkeurig
  • Je hebt ervaring in een productieomgeving en affiniteit met de tuinbouw
  • Je weet van aanpakken en werkt graag in een team van enthousiaste collega’s
Functie aanbod
  • Werken in een jong en dynamisch bedrijf met passie voor onze producten en klanten
  • Gevarieerde werkzaamheden, bij ons is geen dag hetzelfde
  • Een passend salaris
  • Zeer goede werksfeer en gezellige collega’s
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
25-05-2021