Technisch specialist / onderhoudsmonteur (aubergine)

Technisch specialist / onderhoudsmonteur (aubergine)

Vacaturenummer
6727
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Technisch
Functienaam
Technisch specialist / onderhoudsmonteur (aubergine)
Functie inhoud
Voor een aubergine kwekerij in 's- Gravenzande zijn wij op zoek naar een technisch specialist / onderhoudsmonteur.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een familiebedrijf van 12 ha, verdeeld over 3 locaties in ‘s-Gravenzande en Monster. Ons teeltbedrijf wordt inmiddels geleid door de vijfde generatie, een jonge directie, met de blik op de toekomst. Wij werken alleen met het beste uitgangsmateriaal en zijn voorzien van goed geschoolde medewerkers. Met ons eigen merk Mediterranee, en onze eigen verkooporganisatie Growers Finest, hebben we een goede plek in de dynamische markt van de AGF veroverd en daar zijn wij trots op. Onze Aubergines worden centraal verpakt, en uitgeleverd aan onze klanten vanuit onze locatie in ’s-Gravenzande. De laatste jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt, dus ons team heeft versterking nodig. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s.

Functie
Binnen deze functie ga jij ons machinepark draaiend houden. Je voorkomt storingen, maar mocht er toch een storing optreden dan kan jij deze zelfstandig oplossen, indien nodig in samenwerking met de diverse machineleveranciers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de technische installaties in de kas. Denk aan de watersystemen, het intern transportsysteem en de beluchting. Zeker in het laagseizoen en er weinig tot geen productie is, zal preventief onderhoud aan deze systemen op de verschillende locaties jouw kerntaak zijn.
Functie eisen
Wij vinden het belangrijk dat jij zelfstandig kunt werken. Je hebt een goed gevoel voor techniek en een relevante opleiding, het liefst aangevuld met enkele jaren ervaring. Je houdt je hoofd koel in een dynamische werkomgeving waar het draait om efficiëntie. Je vindt het een uitdaging om niet alledaagse technische problemen, met een gezonde dosis logisch nadenken, op te lossen. Het hebben van een rijbewijs is nodig om naar onze verschillende locaties te rijden.
Functie aanbod
Wij bieden jou een dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is. In deze functie krijg je alle vrijheid om jouw kwaliteiten te benutten. Daarbij worden eigen initiatieven gestimuleerd en kun je met de nieuwste technieken bezig zijn. Jij bent voornamelijk werkzaam op de locatie in ’s-Gravenzande, maar in voorkomende gevallen ook op de twee andere locaties in Monster/Poeldijk. Wij bieden een marktconform salaris naar kennis en ervaring en daarnaast investeren wij graag in de ontwikkeling van ons personeel, d.m.v. cursussen. Op vrijdag is er na het werk tijd voor een drankje met het team en wij organiseren jaarlijks een BBQ.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-11-2020