Technisch Medewerker

Technisch Medewerker (tomaten)

Vacaturenummer
6273
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Technisch
Functienaam
Technisch Medewerker (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Technisch Medewerker.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een innoverende specialist in tomaten. Het is hun passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van onze gezonde en smaakvolle producten. Deze producten worden geteeld door hun telers; toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten. De organisatie bestaat uit drie eigen teeltbedrijven en 29 aangesloten telers met in totaal 420 hectare tomaten. De twee verpakkingscentra verpakken 71 miljoen kilo tomaten per jaar op volautomatische verpakkingslijnen voor de grootste supermarktketens in Europa.

De functie
Als Technisch Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het onderhouden van alle installaties van de verpakkingscentra. Het betreft een groot aantal logistieke systemen voor het aan- en afvoeren van kratten naar de verschillende inpaklijnen. Binnen deze productielijnen wordt gebruikgemaakt van vul-, verpakkings- en etiketteermachines die aangestuurd worden door diverse PLC systemen die verbonden zijn met een overkoepelend Scada systeem. Het machinepark is de grootste in zijn soort en de werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch van aard. Daarnaast valt het onderhoud aan het gebouw, het intern transport en de logistieke systemen van een aantal teeltlocaties ook onder de werkzaamheden van de afdeling.

De werkzaamheden worden zowel overdag als in de avond uitgevoerd. De dagdiensten zijn van 06:00-15:00 en 08:00-17:00. De avonddienst is van 16:00 tot 01:00.
Functie eisen
  • MBO 4 of MTS opleiding richting elektronica of elektrotechniek
  • Kennis van PLC systemen
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibel en bereid om in wisselende diensten te werken
Functie aanbod
  • Vanaf €2.600 bruto p/m
  • 40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-03-2020