Technisch medewerker (Orchideeën)

Vacaturenummer
6254
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Technisch
Functienaam
Technisch medewerker (Orchideeën)
Functie inhoud
Voor een Orchideeënkwekerij in De Lier zoeken wij een Technisch medewerker.

Bedrijfsprofiel
Dit is een familiebedrijf dat kwaliteit en innovatiekracht uitstraalt. Het bedrijf kent een vernieuwende bedrijfscultuur. We willen ons niet alleen onderscheiden op kwaliteit. Het is van belang het bestaande assortiment uit te breiden en te blijven vernieuwen door middel van selectie van nieuwe soorten en creaties. Het moederbedrijf ondersteunt bij de ontwikkeling en productie van gekleurde potorchideeën. Zij telen op een areaal van 120.000 m2 diverse soorten potorchideeën. Onze kernwaarden zijn respect, consistent, eigenzinnig, ambitieus en innovatief.

Een Technisch medewerker is vrijwel onmisbaar in elk bedrijf. Je houdt je vooral bezig met het optimaal laten functioneren van alle installaties en overige apparatuur door middel van preventief onderhoud en het verhelpen van (kleine) storingen. Tevens assisteer
je bij (nieuwbouw) projecten. Zelfstandigheid is hierbij van groots belang. Je bent werkzaam in een klein team en wordt aangestuurd door het Hoofd Technische Dienst, welke je tijdens afwezigheid vervangt. De baan Technisch medewerker staat garant voor veelzijdigheid.
Ben jij degene die met ons mee denkt om onze geautomatiseerde processen te verbeteren?
Functie eisen
Voor deze functie zoeken wij:
  • Een enthousiaste, oplossingsgerichte collega met ervaring
  • Iemand met een afgeronde VMBO of LTS opleiding in een technische richting
  • Iemand met kennis van mechanica en elektrotechniek
Functie aanbod
Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, en een gezellige en informele werksfeer en een leuk team van enthousiaste collega’s met voldoende opleidingsmogelijkheden. Werk jij graag in een klein team, maar wil je onderdeel uitmaken van een grote club met enthousiaste collega’s Reageer dan zo snel mogelijk!
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
09-03-2020