technisch medewerker (in opleiding)

Technisch medewerker (in opleiding) (on hold)

Vacaturenummer
6876
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Technisch
Functienaam
Technisch medewerker (in opleiding)
Functie inhoud
Voor ons project Sleutel aan je toekomst in de kas zijn wij voor de regio Westland op zoek naar geïnteresseerde in de techniek.

Heb je nog geen ervaring in een technische functie, maar wil je die wel graag opdoen?
Kasgroeit biedt jou de kans om een carrièreswitch te maken, waarbij je een op maat gemaakte opleiding kosteloos krijgt aangeboden.

Je gaat aan de slag bij een werkgever in de glastuinbouw, naast het werk volg je de opleiding zodat je alles wat je leert direct in de praktijk kunt toepassen. Zo word jij op een snelle en professionele manier opgeleid als technisch medewerker binnen de glastuinbouwsector.

Tijdens de opleiding ga je direct aan het werk bij jouw toekomstige werkgever. Zo kun je de theorie meteen in de praktijk brengen. Je krijgt een maatje op de werkvloer en praktijkbegeleiders vanuit een erkend opleidingsinstituut.

Na afloop van de opleiding heb je onder andere kennis gemaakt met:
 • aandrijftechniek
 • watertechniek
 • pneumatiek
 • elektrotechniek
 • hydrauliek
 • PLC-systemen

Een technisch medewerker is een allround technicus die het leuk vindt om aan verschillende machines of installaties te werken. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, wat machines betreft. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit het instellen, testen en aanpassen van productiemachines.
Door te starten als technisch medewerker leer je omgaan met de basistechnieken. Natuurlijk heb je doorgroeimogelijkheden tot zelfstandig technisch onderhouds- of servicemonteur.

Als technicus binnen de glastuinbouwsector heb je een grote mate van zelfstandigheid in je werk. Jij bent de stille kracht van de organisatie die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt binnen het bedrijf. Geen dag is hetzelfde!
Functie eisen
 • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met techniek, dat is het belangrijkste! Een opleiding is minder relevant want daar zorgen wij voor!
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, dat is voor het volgen van de opleiding noodzakelijk.
 • Je bent leergierig en kan goed motiveren waarom deze functie aansluit bij jou wensen.
 • Je kan Nederlands lezen, schrijven en spreken. Je hebt voldoende taalvaardigheid (B1 taalniveau) om de opleiding te kunnen volgen.
 • Je bent stressbestendig, oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld.
 • In jouw omgeving sta je bekend als een persoon waarbij je terecht kunt als er een ‘klusje’ te doen is.
 • De potentiële werkgevers bevinden zich in het Westland en Oostland. De voorkeur gaat uit naar deelnemers woonachtig in de regio Zoetermeer, Lansingerland, Delft, Den Haag, Westland en Hoek van Holland.
Functie aanbod
Heb jij interesse?
Wil je meer weten of jouw mogelijkheden als Technisch Medewerker in de Glastuinbouw?
Neem dan contact met ons op voor een kennismaking!

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 329 20 70.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
10-02-2021
De vacature staat On Hold. Er kan nu niet gesolliciteerd worden