Teamspeler Verkoop (Potplanten)

Teamspeler Verkoop (Potplanten)

Vacaturenummer
7660
Plaatsnaam
’s-Gravenzande
Functie
Staf
Functienaam
Teamspeler Verkoop (Potplanten)
Functie inhoud
Voor een hypermoderne en volledig geautomatiseerde kwekerij met drie locaties in het Westland zoeken wij een Teamspeler Verkoop.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een hypermoderne en volledig geautomatiseerde kwekerij met drie locaties in regio Westland. Wij kweken met het ambacht van vroeger en de technieken van nu Kalanchoë en Celosia en andere bloeiende potplanten in vele kleuren, vormen en soorten. De klant is bij ons koning en wij stellen dan ook alles in het werk om de bestellingen optimaal te verwerken. Het beedrijf is ontstaan uit twee familiebedrijven en heeft als basis de kernwaarden: betrouwbaarheid, gedrevenheid, flexibiliteit, transparantie en innovatie. Een kwekerij met ambitie! Herken jij jezelf in deze waarden?

De Functie
Als onze Teamspeler verkoop ben jij een belangrijke schakel in het proces van product tot klant. Je verwerkt binnenkomende orders en zorgt dat de bestelling volgens wensen van de klant wordt klaargemaakt. Zo wijs je onder andere de orders toe aan de juiste locatie, zodat onze collega’s daar precies weten waar ze mee aan de slag moeten. Als zij nog vragen hebben over de order kunnen ze bij jou terecht. Bovendien houd je in de gaten of er voldoende productie is voor ons aanbod aan klanten en zorg je ervoor dat dit in de aanbodsystemen up to date is. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de planning van het transport, zodat alle orders op tijd bij de klant worden afgeleverd. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, bij Vilosa werken we samen. Je bent daarom onderdeel van ons verkoop team. Samen laten jullie geen verkoopkans onbenut en zetten jullie altijd net dat stapje extra om te zorgen voor een ultieme klantervaring. Een tevreden klant, daar worden jullie blij van!
Functie eisen
 • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau
 • Je bent communicatief sterk en hebt een positieve instelling
 • Je bent resultaatgericht en zet altijd de wensen van de klant voorop
 • Wij kunnen op jou bouwen en je denkt in oplossingen
 • Je weet van aanpakken en werkt graag in een team van enthousiaste collega’s
 • Je kunt goed zelfstandig werken en neemt initiatief
 • Je bent beschikbaar op maandag en dinsdag, de 3e werkdag wordt in overleg bepaald
Functie aanbod
 • Werken in een dynamisch team met passie voor onze producten en klanten
 • Gevarieerde werkzaamheden, bij Vilosa is geen dag hetzelfde
 • Een passend salaris
 • Zeer goede werksfeer en een gezellige collega’s
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
17-11-2021