Teammanager (hortensia's)

Teammanager (hortensia's)

Vacaturenummer
7047
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Management functies
Functienaam
Teammanager (hortensia's)
Functie inhoud
Voor een hortensiakwekerij in De Lier en Honselersdijk zoeken wij een teammanager.

Bedrijfsprofiel
Voor ons is telen meer dan groeien alleen;
Met ontzag voor de natuur en fascinatie voor vernieuwing, telen wij met meer dan honderd jaar ervaring de sterkste en meest bijzondere hortensia’s. Onze ambacht voel je in elk detail, van wortel tot bloem. Met ons complementaire assortiment – geteeld op ruim 21 hectare kas en buitenveld – zijn we in staat de volle breedte van het kamerhortensia-schap te beleveren. Doordat we onszelf blijvend willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei en zijn wij daarom op zoek naar een fulltime Teammanager

Wat ga je bij ons doen?
Van alles! Deze functie heeft alles in zich: dynamiek, afwisseling, organisatie, verantwoordelijkheid, samenwerken én het zorgen voor de mooiste planten. Je bent de spil in het web; van het plannen van de werkuitvoering tot het controleren en deelnemen aan de productie, indien dit nodig is. Je regelt diverse zaken en zorgt ervoor dat de teams op de verschillende locaties in de Lier moeiteloos door kunnen met uiteenlopende werkzaamheden.
Functie eisen
Type mens: een écht mensenmens met spirit, die graag dat stapje extra zet voor het beste eindresultaat! Samenwerking is jouw lijfspreuk! Jij laat graag anderen scoren door de omstandigheden in het werkproces subliem te organiseren. Je stuurt de groep van 30 - 70 medewerkers aan, waarin jij het vaste aanspreekpunt bent. Jouw werkveld bevindt zich tussen het stekken van de jonge planten tot aan het bloeiproces van de plant en klaar voor de verkoop. Je bent toe aan een vervolgstap in jouw carrière en helemaal klaar om een club collega’s prettig te laten werken. Jij zorgt ervoor dat jouw collega’s kunnen beschikken over de benodigde middelen en materialen, zodat zij ongestoord hun werk kunnen doen. Voor een kleine storing draai jij je hand niet om en ben je continu bezig om processen, daar waar mogelijk, nog verder te verbeteren. Als werkniveau functioneer je op MBO-niveau, aangevuld met leidinggevende ervaring, verkregen door opleiding en/of werkervaring. Daag jij ons graag uit met ideeën? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!
Functie aanbod
Een team van specialisten met een enorme gretigheid om door te ontwikkelen. Dit team zal jou enthousiast ontvangen en een prima uitgangsbasis bieden om mee te groeien met de hoge ambities van het bedrijf. Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden, want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk! Onder de voorwaarden van een goed salaris, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en een doordacht sociaal beleid.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
09-03-2021