vacatures

Vacaturebank

Teamleider Zaaien & Zaadverwerking (vermeerdering)

Vacaturenummer
5418
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Teamleider
Functienaam
Teamleider Zaaien & Zaadverwerking (vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Teamleider Zaaien & Zaadverwerking.

Deze kwekerij maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 375 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 60 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning.
Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes van dit bedrijf. Deze organisatiedoelen vragen naast samenwerking een grote mate van betrokkenheid en bereidheid tot (persoonlijke) ontwikkeling.
Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanzelfsprekend zijn in ons bedrijf de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie.

Doel van de functie
Zorgen voor volledige, tijdige en correcte bloemzaadbewerkingen in overeenstemming met afspraken en planningen voor de volgende stap in het proces.

Functie inhoud
Als Teamleider Zaaien & Zaadverwerking ben je verantwoordelijk voor de start én afronding van ons bedrijfsproces. Dit begint met het zaaien van de bloemzaden als start voor productie en eindigt met verwerking van de geoogste zaden in de vorm van sorteren, schonen en verpakken. Op basis van productieplanning maak je een afdelingsplanning voor de inzet van medewerkers en machines. Je bewaakt deze planning en overlegt met Productie en Verkoop over tijdige leveringen. Je bent verantwoordelijk voor de administratie van de voorraden alsook die van de uitkomsten van het proces zoals aantallen, kwaliteit, uitval en storingen. Je analyseert gegevens en voert verbeteringen door binnen de afdelingen en in de processen zoals werkmethoden en technieken. In samenspraak met R&D zet je onderzoek op voor specifieke zaadbehandelmethoden. Je ondersteunt de medewerkers inhoudelijk en in de verbetering van de afdelingsprocessen.
Functie eisen
Profiel kandidaat
Je hebt een HBO opleiding in een relevante richting zoals bedrijfskunde en/of tuinbouw. Je bent in staat een team van medewerkers te leiden en te inspireren om het werk en de resultaten continu te verbeteren. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig en je bent vaardig in computergebruik (MS Office) en administratieve werkzaamheden. Je hebt de vaardigheden om de uitkomsten van het werk juist te kunnen beoordelen en de juiste analyses te kunnen maken op grond van de registraties en je weet hierin procesverbeteringen door te voeren. Je bent zelfstandig en staat voor de resultaten van je werk. Tot slot doe je dit alles met groene vingers en gevoel met het ‘groene’ product.
Wat vinden we nog meer relevant om succesvol te zijn: Zelfbewustzijn, humor, luisteren, gevoel voor cijfers en een drijfveer om je persoonlijk te ontwikkelen.
Functie aanbod
Wat kunnen wij je bieden?
Een leuke en uitdagende baan.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Uitstekend
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
04-01-2019