Teamleider verwerkingshal - sorteren paprika's (paprika)

Teamleider verwerkingshal - sorteren paprika's (paprika)

Vacaturenummer
6825
Plaatsnaam
Marknesse
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider verwerkingshal - sorteren paprika's (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Marknesse zijn wij op zoek naar een Teamleider verwerkingshal - sorteren paprika's.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief mooi product. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 134 hectare glas waar in moderne kassen paprika’s geteeld worden. De paprika’s worden grotendeels verpakt in de paprika mix (het bekende stoplicht) voor supermarkten in Nederland en andere Europese landen. Op 3 verschillende locaties worden paprika’s geteeld, voor de locatie in Marknesse zoeken wij een nieuwe collega die ervoor gaat zorgen dat de paprika's goed gesorteerd gaan worden.

Functie
In onze verwerkingshallen en kassen wordt met een groot aantal teams gewerkt om de paprika’s te telen, oogsten en verwerken. Voor een optimale aansturing van de teams heeft elk team bij het bedrijf een vaste teamleider.

De teamleider in de verwerkingshal is verantwoordelijk voor een optimaal verwerkingsproces waarin paprika’s gesorteerd en verpakt worden. Bij onze moderne sorteerlijn worden de vers geoogste paprika’s gesorteerd waarbij de kwaliteit van het product gecontroleerd wordt. De paprika’s worden verpakt in dozen of kratten en klaar gezet voor transport. Een deel van de paprika’s wordt na het sorteren verpakt bij de Flowpack-lijnen.

Als teamleider instrueer je de medewerkers, organiseer je het werk en controleer je de werkzaamheden. Hierbij werk je samen met de manager arbeid van je locatie. Nieuwe medewerkers verwelkom je in het team en je zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed uitgelegd worden. Vervolgens zorg je ervoor dat de medewerkers de juiste kwaliteit paprika’s sorteren en verpakken. Samen met je team heb je de verantwoordelijkheid dat er gewerkt wordt volgens de werkinstructies waarbij hygiëne en voedselveiligheid erg belangrijk zijn. Zelf werk je ook veel mee aan de sorteer- en verpakkingslijn om zo een mooi product af te leveren met je team.
Functie eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met leidinggevende ervaring. Heb je werkervaring opgedaan in een productieomgeving waarbij je met machines en installaties hebt gewerkt dan is dit een pre. Als persoon ben jij goed in het overzicht houden, prioriteiten stellen en je hebt een natuurlijk overwicht waarmee je de verschillende type medewerkers kunt aansturen. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en naast de Nederlandse taal beheers jij ook in de basis de Engelse taal. Wij verwachten van jou dat je flexibel bent in het afspreken van werktijden gedurende het seizoen. Vanaf april tot en met september wordt er in een twee ploegen rooster gewerkt.
Functie aanbod
Wij bieden je een baan met de ruimte om zelfstandig te werken. Je werkt nauw samen met de medewerkers in je team en collega’s op de locatie, samen zorgen jullie ervoor dat het werk elke dag afgerond wordt. In je dagelijkse werk ben je voornamelijk praktisch bezig en je werkt veel mee met je team. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
15-01-2021