Teamleider verwerkingshal

Teamleider verwerkingshal (paprika)

Vacaturenummer
6245
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider verwerkingshal (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Teamleider verwerkingshal.

Bedrijfsprofiel
Men teelt en verwerkt paprika’s, met behulp van moderne automatiseringstechnieken en systemen, voor supermarkten in Nederland en heel Europa. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 120 hectare glas waar paprika’s geteeld worden in moderne kassen. De kwekerij teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief mooi product. In januari 2020 is er gestart met de volgende fase van de bouw van een nieuwe kas en verwerkingshal.

De functie
In onze verwerkingshallen en kassen wordt met een groot aantal teams gewerkt om de paprika’s te telen, oogsten en verwerken. Voor een optimale aansturing van de teams heeft elk team bij Hoogweg Paprikakwekerijen een vaste teamleider.
De teamleider in de verwerkingshal is verantwoordelijk voor een optimaal verwerkingsproces waarin paprika’s gesorteerd en verpakt worden. Bij onze moderne sorteerlijn worden de vers geoogste paprika’s gesorteerd waarbij de kwaliteit van het product gecontroleerd wordt. De paprika’s worden verpakt in dozen of kratten en klaar gezet voor transport. Een deel van de paprika’s wordt na het sorteren verpakt bij de Flowpack-lijnen.
Als teamleider instrueer je de medewerkers, organiseer je het werk en controleer je de werkzaamheden. Hierbij werk je samen met de manager arbeid van je locatie. Nieuwe medewerkers verwelkom je in het team en je zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed uitgelegd worden. Vervolgens zorg je ervoor dat de medewerkers de juiste kwaliteit paprika’s sorteren en verpakken. Samen met je team heb je de verantwoordelijkheid dat er gewerkt wordt volgens de werkinstructies waarbij hygiëne en voedselveiligheid erg belangrijk zijn. Zelf werk je ook veel mee aan de sorteer- en verpakkingslijn om zo een mooi product af te leveren met je team.
Functie eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met leidinggevende ervaring. Heb je werkervaring opgedaan in een productieomgeving waarbij je met machines en installaties hebt gewerkt dan is dit een pre.
Als persoon ben jij goed in het overzicht houden, prioriteiten stellen en je hebt een natuurlijk overwicht waarmee je de verschillende type medewerkers kunt aansturen.
Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en naast de Nederlandse taal beheers jij ook in de basis de Engelse taal. Wij verwachten van jou dat je flexibel bent in het afspreken van werktijden gedurende het seizoen. Vanaf april tot en met september wordt er in een twee ploegen rooster gewerkt.
Functie aanbod
Wij bieden je een baan met de ruimte om zelfstandig te werken. Je werkt nauw samen met de medewerkers in je team en collega’s op de locatie, samen zorgen jullie ervoor dat het werk elke dag afgerond wordt. In je dagelijkse werk ben je voornamelijk praktisch bezig en je werkt veel mee met je team.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-03-2020