Vacatures
Teamleider (tomaten)

Teamleider (tomaten)

Vacaturenummer
8895
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider (tomaten)
Functie inhoud
Voor Vereijken Kwekerijen in 's Gravenzande zijn wij op zoek naar een Teamleider

Bedrijfsprofiel
Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat geven wij flink gas! Ieder kwartaal is er een Vereijken bijeenkomst. Alle managers komen dan samen om iedereen bij te praten over wat er speelt op de vestigingen. Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag!

De functie
Jij zet je graag maximaal in voor de medewerkers waar je leiding aan geeft. Door jouw coaching motiveer jij ze iedere dag weer om het beste resultaat neer te zetten bij alle gewaswerkzaamheden, zoals oogsten, draaien, trossnoeien en blad snijden. In overleg met de Teeltmanager bepaal je welke personele bezetting nodig is; hoe groeien de tomaten aankomende week/maand? Jij zorgt ervoor dat er altijd genoeg collega’s klaar staan. Ook controleer je het gewas en ga je in gesprek met collega’s. Wordt het werk goed uitgevoerd? Op een positieve manier weet je hen steeds weer te stimuleren om het werk nóg iets beter uit te voeren. Ondertussen heb je ook oog voor de sfeer in het team, want naast de topprestaties waarnaar wij streven mag het ook gezellig zijn!

Naast het werk in de kas (waar het overigens ruim 6 maanden per jaar een heerlijke 22 graden is, lekker toch?!) zorg je ook dat de administratie op orde is. Je verwerkt de uren en je neemt nieuw personeel aan wanneer dat nodig is. Alles geregeld en is het werk op vrijdag vroeg af? Dan gaan jullie lekker op tijd weekend vieren!

Typerend aan jouw baan bij Vereijken Kwekerijen is dat je veel vrijheid krijgt. We leren veel van elkaar en dat doen wij ook graag van jou! Heb je het idee dat het beter, makkelijker of sneller kan? Je krijgt alle ruimte om het te organiseren.
Functie eisen
Jij hebt mbo werk- en denkniveau;

Heb je geen ervaring in de glastuinbouw? Geen probleem! Wij leiden je op en laten je graag zien hoe mooi en innovatief de glastuinbouwsector is;
Je kunt goed omgaan met mensen met allerlei verschillende achtergronden en beheerst de Engelse taal op basisniveau.
Functie aanbod
  • Op basis van ervaring ontvang je een salaris van €2.259 tot €3.089 bruto per maand;
  • Je werkt 32 – 40 uur per week, maandag t/m vrijdag en bij drukte op zaterdag (ongeveer 15 zaterdagen per jaar). 40 uur heeft de voorkeur.
  • Afhankelijk van jouw ervaring en voorkeur ga je aan de slag op één van onze vestigingen. In het Westland (‘s-Gravenzande) of Noord-Brabant (Beek en - Donk, Aarle-Rixtel, Heusden en Someren). Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden, zowel voor een startende als ervaren Teamleider.
  • 25,5 vakantiedagen en een tijd voor tijd regeling. Veel overuren? Neem lekker een dag vrij.
  • Gezelligheid! Bij Vereijken Kwekerijen kun je rekenen op gezellige personeelsfeesten en zomeractiviteiten zoals een BBQ of een Foodtruck event.
  • Je hoeft niet na te denken over wat je aantrekt als je gaat werken. Dat hebben wij al voor je gedaan. Mooie rode T-shirts om in thema te blijven.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-10-2022