Teamleider (Tomaten)

Teamleider (Tomaten)

Vacaturenummer
8542
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Management functies
Functienaam
Teamleider (Tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in 's Gravenzande zoeken wij een Teamleider.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

Functie
Voor onze teeltvestiging 's Gravenzande zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden en we zoeken iemand die stressbestendig en proactief om kan gaan met deze verantwoordelijkheden. Het is daarnaast een functie met veel inspraak, we staan open voor verbetering en zien het graag als je daarin meedenkt.

Als teamleider pak jij de aansturing van je medewerkers op je: je voert sollicitaties met kandidaten, nieuwe medewerkers neem jij onder je hoede om in te werken, je stuurt iedereen aan (medewerkers en scholieren) en pakt tussentijds momenten om de voortgang te bespreken. Ook de jaarlijkse functionerings- en beoordelingsgesprekken behoren tot jouw takenpakket, alsmede verzuimgesprekken voeren. Jij weet dus wat er speelt in je team en kent je medewerkers, jij kan ze op een juiste manier coachen met je communicatieve vaardigheden om nog meer uit het team te halen.

Ook planning is een onderdeel en jij zal verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse en periodieke personeels- en arbeidsplanning en achteraf de bijbehorende urenregistratie van de medewerkers.
Functie eisen
  • Mbo werk- en denkniveau en/of relevante (leidinggevende) ervaring in een productie omgeving (ervaring in de agrarische sector is niet vereist);
  • Je bent energiek en in bezit van een flexibel, zelfstandig en organiserend vermogen;
  • Je bezit de zogenaamde helicopterview waardoor je overkoepelend knelpunten kan vinden en deze zelf oplost;
  • Beheert goede communicatieve en sociale vaardigheden (meerdere nationaliteiten) om een positieve samenwerking en teamgeest te realiseren;
  • Algemene computerbeheersing zoals MS Word en Excel.
Functie aanbod
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
25-05-2022