Vacatures
Teamleider (tomaten)

Teamleider (tomaten)

Vacaturenummer
7515
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken Teamleider.

  • De functie:
Als teamleider zijn je werkzaamheden divers en is het belangrijk dat je tegelijkertijd de kwaliteit en efficiency in de gaten houdt. Bij dit dynamische bedrijf wordt er gewerkt in teams, variërend in grootte en samenstelling. Elk team is verantwoordelijk voor hun eigen werkzaamheden. Wist je dat de gemiddelde leeftijd van onze teamleiders momenteel 24 jaar is? Daar zijn we trots op!

  • Het bedrijf:
In onze moderne tomatenkwekerij telen we 3 soorten tomaten op 5,5 hectare en beschikken we over meerdere kwaliteitszorgsystemen. Wij zijn PlanetProof, Global G.A.P, GRASP en Sedex gecertificeerd. We werken met een vast team bij de kwekerijen, in piektijden aangevuld met uitzendkrachten en scholieren. Het oogstseizoen loopt van begin maart tot half november. Er wordt alles aan gedaan om de klant het beste product te beleveren. Wij willen ons graag onderscheiden door het leveren van goede service, de juiste kwaliteit en grote mate van flexibiliteit.
Functie eisen
Je hebt als teamleider geen moeite om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je kunt makkelijk schakelen, ook al is het weleens hectisch, jij houdt je hoofd koel!
Functie aanbod
  • Uitdagende functie in een zeer jong team
  • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
  • Prima salaris
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
09-09-2021