Teamleider Technische Dienst (tomaten)

Teamleider Technische Dienst (tomaten)

Vacaturenummer
7545
Plaatsnaam
Beek en Donk
Functie
Technisch
Functienaam
Teamleider Technische Dienst (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Beek en Donk zoeken wij een Teamleider Technische Dienst.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

De functie
De Teamleider Technische Dienst zorgt er op een efficiënte manier voor dat gebouwen, machines en inventaris in onze organisatie worden onderhouden en storingen worden verholpen om stilstand te voorkomen en kosten te besparen.

Functie en kerntaken:

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar aansturing voor onze Technische Dienst. De Teamleider Technische Dienst is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en coördinatie van storingsmeldingen en handelingen welke hieruit voortvloeien voor de Technische Dienst. De Technische Dienst bestaat momenteel uit 4 medewerkers die het (preventieve) onderhoud en reparaties uitvoeren op onze vestigingen. Jij als Teamleider Technische Dienst stuurt deze medewerkers aan en bent de spin in het web die het (periodieke) onderhoud en de storingen overziet. Je reageert en handelt adequaat op de storingsmeldingen.

Je stelt een onderhoudsplan op, hierbij hou je zaken als preventief onderhoud, kostenbesparing en verbetering in het oog. Je delegeert de uit te voeren taken naar de medewerkers van de Technische Dienst, de vestiging of extern. Zelf heb je affiniteit met techniek en/of technische werkervaring en kan die technische kennis overbrengen indien nodig, je bent hiermee een sparringpartner voor de medewerkers van de Technische Dienst, de Vestigingsmanagers en de Teelttechnisch Directeur.

Daarnaast zijn je taken:
  • Het optimaliseren van de Technische Dienst;
  • Uitvoeren en bewaken van beleid, procedures en werkwijzers;
  • Werkoverleg voeren met de medewerkers Technische Dienst;
  • Inkoop van producten of diensten op technisch vlak;
  • Het realiseren van kostenbesparingen en verbeteringen;
  • Inspecties organiseren en bewaken;
  • Het voeren van voortgangsgesprekken met de medewerkers van de Technische Dienst.
Functie eisen
  • Hbo werk- en denkniveau en/of aansturende technische werkervaring in een productie omgeving (food-agrarische sector is geen vereiste);
  • Beheerst goede communicatieve en sociale vaardigheden (meerdere nationaliteiten).
Functie aanbod
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
24-09-2021