Vacature Teamleider Sorteren & Hoofd Intern Transport (Phalaenopsis)

Teamleider Sorteren & Hoofd Intern Transport

Teamleider Sorteren & Hoofd Intern Transport (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
6442
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider Sorteren & Hoofd Intern Transport (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een moderne en professionele Phalaenopsis kwekerij in 's-Gravenzande zijn wij op zoek naar een Teamleider Sorteren & Hoofd Intern Transport.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een moderne en professionele Phalaenopsis kwekerij met een oppervlakte van meer dan 4 ha. Jaarlijks worden er meer dan 2.000.000 potorchideeën gekweekt waarbij “First Class Orchids,” één van de belangrijkste drijfveren is. Per direct zijn wij op zoek naar een energieke duizendpoot die ons team wil versterken.

Functieomschrijving
Als Teamleider Sorteren ben je breed inzetbaar en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de afdeling Sorteren (circa 4 medewerkers). Dit betreft voornamelijk het leidinggeven aan de afdeling en het in kaart brengen en aanvoeren van planten voor de bloeibuffer. Tevens ben je mede supervisor over de afdeling Stokken (20-25 medewerkers) en zie je toe op efficiëntie van processen. Je bent een spin in het web en dé schakel tussen het voorraadbeheer, het afleveren en de verkoop. Dit betreft het onderling sparren, het assortiment in kaart brengen en het actief bijhouden van digitale marktplaatsen. Als Hoofd Intern Transport ben je verantwoordelijk voor het algehele automatiseringsproces. Dit bestaat uit het kasbestand en het aansturen van de robots en voertuigen.

Als Teamleider Sorteren en Hoofd Intern Transport ben je echt een duizendpoot die delegeert en het overzicht behoudt. Je stuurt een team aan, bedient machines en het interne transport, registreert kernzaken, lost problemen op en voert kwaliteitscontroles uit. Daarnaast heb je een backoffice functie op het gebied van het assortiment, de verkoop en het afleveren.
Functie eisen
  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met aansturen en leidinggeven;
  • Affiniteit en ervaring in de sierteeltsector, bij voorkeur in de Phalaenopsis teelt;
  • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
  • Een motiverende, stimulerende en enthousiaste instelling;
  • Stressbestendig;
  • Aanpakkersmentaliteit en kritische blik;
  • Grote mate van zelfstandigheid en accuratesse;
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Kennis van Microsoft Office.
Functie aanbod
Als Teamleider Sorteren wacht je een uitdagende-, veelzijdige- en verantwoordelijke fulltime job binnen een enthousiast team van medewerkers. Er is ruimte voor eigen inzicht, input en de kans om je te ontwikkelen en met ons mee te groeien.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
25-06-2020