Vacatures
Teamleider (senior) (Opkweek)

Teamleider (senior) (Opkweek)

Vacaturenummer
9058
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productie
Functienaam
Teamleider (senior) (Opkweek)
Functie inhoud
Voor Klugt Quality Plants in Bleiswijk/De Lier zijn wij op zoek naar een Teamleider (senior).

Bedrijfsprofiel
De oorsprong van het familiebedrijf ligt in het Westland. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer. Er zijn twee plantenkwekerijen namelijk één in het Westland, in De Lier, en sinds 1986 een vestiging in Oostland, in Bleiswijk. De zonen van de oprichters hebben deze bedrijven doorgevoerd. Momenteel bestaat het bedrijf uit twee grote, moderne, zelfstandige, up to date locaties.

Functie
Als teamleider geef je leiding aan een team van medewerkers, je motiveert hen en zorgt in teamverband voor de juiste uitvoering van de diverse werkzaamheden! Samen met je team realiseer je productiedoelstellingen en bewaak je het productieproces. Je begeleidt processen als zaaien, oppotten, uitzetten, stek steken, afleveren, schoonmaken en nog veel meer activiteiten. Toezicht houden op kwaliteit en efficiency is een belangrijk aspect. Je begeleidt de junior-teamleiders. Locatie Klugt Bleiswijk en Klugt De Lier.
Functie eisen
  • MBO opleiding
  • Communicatief vaardig
  • Ervaring in het leidinggeven
  • Ervaring in de tuinbouw in een soortgelijke functie
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Als teamleider senior bij Klugt Quality Plants heb je continu veel afwisseling in je werk en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
28-11-2022