Teamleider schoonmaak (paprika's) 

Teamleider schoonmaak (paprika's)

Vacaturenummer
6728
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Staf
Functienaam
Teamleider schoonmaak (paprika's)
Functie inhoud
Voor een paprika kwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Teamleider Schoonmaak.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief mooi product. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 134 hectare glas waar in moderne kassen paprika’s in vier kleuren geteeld worden. De paprika’s worden grotendeels verpakt in de paprikamix (het bekende stoplicht) voor supermarkten in Nederland en andere Europese landen. Op 5 verschillende locaties worden paprika’s geteeld, voor al deze locaties zoeken wij een nieuwe collega die ervoor gaat zorgen dat het hier tot in de puntjes verzorgd is.

Functie
De teamleider schoonmaak is verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van de verschillende schoonmaakwerkzaamheden in het bedrijf. Je start je dag met een ronde over de locaties. Hier kijk je welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden en tussendoor controleer je ook hoe er de dag ervoor is schoongemaakt. Wekelijks bekijk je welke bestellingen je moet doen voor nieuwe schoonmaakartikelen op de verschillende locaties. Daarnaast ga je zelf de toiletruimte schoonmaken en zorg je ervoor dat de kantines er weer netjes uit zien. De vloeren worden gedweild, tafels en stoelen afgenomen, koelkasten schoongemaakt en periodiek worden de ramen gezeemd. De teamleider schoonmaak houdt overzicht over de verschillende locaties en zorgt voor een goede planning van de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een correcte en volledige registratie van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden. Je werkt samen met 5 vaste interieurverzorgsters. In de zomermaanden werken er meer mensen in het bedrijf, ook het schoonmaakteam wordt dan versterkt om alles netjes te houden. Jullie weten als geen ander waar de stof hotspots zitten in het bedrijf en halen hier regelmatig de doek langs. Samen zorgen jullie ervoor dat iedereen een prettige werkplek heeft. Zorgen voor een schoon koffiezet apparaat en de suiker, melk en thee aanvullen hoort hier ook bij. Na een ochtend flink poetsen heb je natuurlijk zelf ook een lekkere kop koffie verdiend. Spreekt de afwisseling in de werkzaamheden en de verantwoordelijkheid je aan? Lees dan verder en solliciteer!
Functie eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega die er blij van wordt als alles er netjes uit ziet en schoonmaken in een bedrijf leuk vindt. Je kan zelfstandig werken en vindt het ook leuk om samen te werken met een team en plannen en leidinggeven is niet nieuw voor jou. Wij zoeken een nieuwe collega die bij voorkeur 5 dagen per week beschikbaar is (aantal uur per week is bespreekbaar).
Functie aanbod
Wij bieden je een afwisselende functie met veel vrijheid om je dagelijkse werkzaamheden zelf te organiseren. Uiteraard krijg je de beschikking over het juiste materiaal om je werk goed te kunnen uitvoeren. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een goed salaris dat passend is bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien. Na een contract voor bepaalde tijd is er uitzicht op een vast dienstverband.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
05-11-2020