Teamleider Productie (Rozen)

Teamleider Productie (Rozen)

Vacaturenummer
8608
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider Productie (Rozen)
Functie inhoud
Voor een moderne rozenkwekerij in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Teamleider productie.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in de rozen. Het is een modern bedrijf dat goed ingericht is om aan de huidige wensen van milieubewust kweken te voldoen. Momenteel wordt er veel geïnvesteerd in verduurzaming zodat de rozenteelt ook klaar is voor de toekomst. Er worden ongeveer 15.000.000 rozen per jaar door heel Europa geëxporteerd.

De functie
Het aansturen en begeleiden van de medewerkers in de kas. Zodat de rozen op de juiste plek geknipt worden en de groei optimaal blijft. Daarnaast bepaal je ook hoe de werkzaamheden in de kas worden ingedeeld en ben je ondersteunend in de teelt. Mocht er nog niet veel teeltervaring zijn dan krijg je hier de kans om dit te gaan ontwikkelen. Er zijn mogelijkheden om door te groeien tot bedrijfsleider. Onze rozen gaan zeven dagen per week door dus het is van belang om één ochtend per weekend te werken.
Functie eisen
  • Je kan goed communiceren en vind het leuk om mensen aan te sturen en te begeleiden;
  • Je bent verantwoordelijk en kritisch
  • Je bent gemotiveerd
Functie aanbod
Het is een platte organisatie waar ideeën en meedenken erg gewaardeerd worden. Je hebt binnen de functie veel vrijheid om zaken te verbeteren. Duurzaamheid is erg belangrijk en daar kan jij als nieuwe bedrijfsleider aan mee helpen bouwen. Het doel is om de roos helemaal toekomstproof te maken. De werkdagen zijn van 6:00 uur tot ongeveer 15:00/16:00. Vrijdagmiddag stoppen we rond 12 uur en de weekenddag is ook tot 12:00 uur. Binnen ons familiebedrijf werken we met een grote groep vaste medewerkers die lange tijd bij ons werken. Verder krijg je binnen de functie mogelijkheden om je teeltkennis verder uit te breiden, zoals bv. met het volgen van cursussen. En natuurlijk krijg je ook een goede beloning.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-06-2022