Vacatures

Teamleider productie (potplanten)

Vacaturenummer
5769
Plaatsnaam
Monster
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider productie (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Monster zijn wij op zoek naar een Teamleider productie.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een ultra-modern Phalaenopsis-bedrijf, waar verspreid over 6 vestigingen per jaar meer dan 6.000.000 potorchideeën worden gekweekt. Wekelijks beleverd men meer dan 400 exporteurs met producten van de allerhoogste kwaliteit. Via enkele duizenden bloemenwinkels en tuincentra vinden de orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in alle Europese landen.

Per jaar worden vele soorten Phalaenopsis beoordeeld. Deze worden zowel binnen als buiten Europa gezocht of naar het bedrijf verzonden. Men selecteert in de markt en beslissen in de tuin waar men mee verder gaat. Men kenmerkt zich door altijd op zoek te zijn naar vernieuwing in de markt.

Functieomschrijving
Ben jij iemand die motiverend leiding kan geven aan een team van medewerkers en heb je kwaliteit en continue verbetering hoog in het vaandel staan?
Door de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega die door middel van een efficiënte aansturing uitvoering kan geven aan de diverse werkprocessen. In de dagelijkse aansturing van een team van medewerkers Glastuinbouw (5-25 fte) richt je je op de realisatie van de gestelde productienormen. Hierbij denk je oplossingsgericht, je motiveert, instrueert, controleert en corrigeert de uitvoerende productiewerkzaamheden van je medewerkers. Hierin stimuleer en ontwikkel je hun kwaliteitsbewustzijn continue en ben je communicatief vaardig; de sfeer in het team bewaak jij. Je werkt zelf actief mee in het productieproces en hierin is je blik altijd gericht op het structureel verbeteren van het productieproces.

Je rapporteert aan de manager productie van de locatie met wie je naast dagelijks contact, elke 2 weken een structureel overleg inplant.
Functie eisen
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met aantoonbare leidinggevende capaciteiten;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • MBO 4 werk-en denkniveau in een groene richting;
  • Bekend met en affiniteit met de glastuinbouwsector.
Functie aanbod
  • Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat;
  • Een functie binnen een organisatie met een open, informele en betrokken bedrijfscultuur;
  • Goede werkomstandigheden in een modern en sterk geautomatiseerd bedrijf;
  • Volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en een kans om met ons mee te groeien;
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
04-07-2019