Teamleider productie (orchideeën)
Teamleider productie (orchideeën)

Teamleider productie (orchideeën)

Vacaturenummer
7210
Plaatsnaam
Monster
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider productie (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsis kwekerij in Monster zoeken we een Teamleider productie.

Bedrijf
Bij het bedrijf zetten zich dagelijks meer dan 200 collega's in om onze verkooppunten en consumenten over de hele wereld te verrassen met een exclusieve collectie orchideeën van onovertroffen kwaliteit. De slogan ‘Creating the Difference’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zes state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor nog steeds het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

Functie
Zeven miljoen orchideeën per jaar. Allemaal van topkwaliteit, efficiënt en duurzaam geproduceerd. Daar hebben we jou hard bij nodig, als teamleider van de productieafdeling op een van onze zeven teeltlocaties. De samenstelling van het team per vestiging? varieert. Die medewerkers moeten weten wat ze moeten doen. Hoe ze moeten omgaan met onze (strenge) kwaliteits- en veiligheidsnormen. En waarom het belangrijk is dat niet alleen jij kwaliteitsbewust bent, maar iedereen in het team.

Afwisselend werk? Reken maar. Aansturen, coördineren, motiveren, controleren: als teamleider productie heb je elke keer een andere pet op. Een verantwoordelijke baan dus, maar ook een creatieve. Jij bent iemand die een oplossing bedenkt voor situaties die niet in het kwaliteitshandboek van het bedrijf staan. En je bent niet alleen coach langs de lijn, je draait zelf ook mee in de productie. Je collega’s leren jou kennen als iemand die plezierig leiding geeft en inspireert. Daarmee geef je ook de sfeer in het team een boost.

Met de manager productie van jouw locatie heb je nauw contact. Dagelijks over de lopende zaken, elke twee weken zit je samen om de tafel om jouw input te geven hoe het nóg beter kan.
Functie eisen
De ideale teamleider productie...
  • heeft een jaar of drie werkervaring in een baan als deze, dus ook leidinggevend
  • komt goed uit zijn woorden in het Nederlands, ook als er iets moet worden geschreven
  • werkt en denkt op mbo-niveau 4
  • is goed bekend met de glastuinbouw
  • snapt wat topkwaliteit betekent en komt zelf met verbeteringen voor het productieproces
Functie aanbod
Jouw ideale baan...
  • is er één waarbij je zelfstandig je werk kunt doen, die niet elke dag hetzelfde is en waar je collega’s hebt die er net als jij lol in hebben
  • is die bij een bedrijf dat open en informeel is en waar je meetelt als medewerker
  • doe je onder moderne omstandigheden: veel handwerk is vervangen door automatisering
  • biedt je de ruimte om verder te komen als je talent en ambitie hebt
  • wordt prima beloond: salaris oké, arbeidsvoorwaarden helemaal van deze tijd
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
25-05-2021