Teamleider Productie (Opkweek)

Teamleider Productie (Opkweek)

Vacaturenummer
8592
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider Productie (Opkweek)
Functie inhoud
Voor een hoogwaardige plantenkweker voor het opkweken van koude en warme groenteplanten en sierteeltplanten in Kessel zoeken wij een Teamleider Productie.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een opkweker van koude en warme groenteplanten, zaaigoed en perkgoed. Niet alleen kweken ze verschillende producten, ook opdrachtgevers hebben hun eigen specifieke eisen en wensen. Aan jou de taak om de groei continu te monitoren en te zorgen dat we onze afspraken over het juiste afleverstadium en het aflevertijdstip met de klant nakomen. Dat is een complexe mix van watergift, bemesting, gewasbescherming, klimaatinstelling en belichting waarbij er gebruik gemaakt wordt van verschillende sensoren.

De functie
Binnen productie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de werkprocessen van jouw team van productiemedewerkers. Met elkaar zorg je voor een efficiënte uitvoering en bewaak je de arbeidsproductiviteit van de eigen en ingehuurde medewerkers. Onze hygiëne- en veiligheidsvoorschriften zijn voor jou een vanzelfsprekende leidraad.
Functie eisen
Wat breng je mee in deze functie:
  • Ervaring met leidinggeven en het aansturen van medewerkers
  • Een afgeronde mbo-opleiding
  • Een passie voor planten en mensen
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels
  • Resultaatgerichte, flexibele en probleemoplossende instelling
Functie aanbod
Als je een mooie combinatie zoekt van hands on organiseren en coördineren van de werkzaamheden en de digitale processen die daarbij horen dan past deze functie bij jou.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-06-2022