Teamleider (plantenkwekerij)

Teamleider (plantenkwekerij)

Vacaturenummer
7098
Plaatsnaam
Haarsteeg
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider (plantenkwekerij)
Functie inhoud
Voor een plantenkwekerij in Haarsteeg zijn we op zoek naar een Teamleider.

Bedrijfsprofiel
Delen is dé basis voor groei. Zo werkt het in de natuur, maar ook bij het opbouwen van relaties. Bij ons is samenwerken een tweede natuur. Als familiebedrijf zijn we als het ware vergroeid met onze klanten en partners, en zij met ons. En dat werpt zijn vruchten af. Want hierdoor kunnen we alle kennis uit de markt samenbrengen in die ene plant. Iedere plant op handen dragen en de juiste zorg en aandacht geven, afgestemd op de individuele wensen van de klant. Daarbij willen we niets aan het toeval overlaten. Samen met de klant, samen met partners. Want investeren in kennis en relaties is dé weg naar duurzame groei en kwaliteit.

Functie
Als Teamleider zorg je ervoor dat het hele productieproces vlekkeloos verloopt. Dat doe je in een hecht team van enthousiaste collega’s. Je zorgt ervoor dat de medewerkers precies weten wat ze die dag moeten doen. Je coördineert, stuurt bij en motiveert je team. Daarnaast werk je met je team in het productieproces mee.

Werkzaamheden:
  • Aansturen van je team (bestaande uit 3-12 medewerkers);
  • Uitvoeren van productie- en controlewerkzaamheden;
  • Signaleren en oplossen van problemen.

Medewerkers bij ons beschikken over de tuinbouwmentaliteit. Je kunt bij ons te maken krijgen met wisselende start- en eindtijden. Wanneer het erg druk is, vragen we je om extra te werken. Ook in het weekend zullen we je soms vragen om te komen werken. De groei van de planten gaat namelijk altijd door!
Functie eisen
Je past bij ons als je…
  • Het liefst samenwerkt met anderen;
  • Naast Nederlands ook Engels spreekt (en het liefst nog een andere taal, zoals Duits of Pools);
  • Gevoel hebt voor techniek;
  • Een kritische houding hebt;
  • Niet bang bent voor computers en administratief werk.

Verder ben je initiatiefrijk, enthousiast en gedreven. Samenwerken, respect voor elkaar en respect voor de natuur vinden wij erg belangrijk.
Functie aanbod
We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, in ons hart zijn we nog altijd dat familiebedrijf. Wil jij je samen met ons inzetten voor verdere groei? Dan willen we je graag leren kennen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-03-2021