Teamleider (paprika)

Teamleider (paprika)

Vacaturenummer
7340
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in De Lier en Maasland zijn wij op zoek naar een Teamleider.

Bedrijfsprofiel
Ambitieus, vooruitstrevend en aanpakkers……. Dat zijn wij. Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het telen van rode paprika’s. Samen met een vijftiental vaste medewerkers en uitzendkrachten telen en verpakken wij onze paprika’s. Dit doen wij op 3 moderne locaties in het Westland met in totaal 28ha. Graag maken wij kennis met een fulltime coördinator voor ons moderne sorteercentrum. Hier worden dagelijks zo’n 250.000 paprika’s verwerkt.

Functie
Wat ga je doen? Van alles! Jij bent de spil in het web, jij regelt dat onze medewerkers hun werk op een plezierige manier kunnen doen. Jij zorgt ervoor dat in overleg met de collega’s de paprika’s op tijd worden geoogst, verwerkt en klaar gemaakt voor transport. Deze functie heeft alles in zich: dynamiek, afwisseling, verantwoordelijkheid, samenwerken en mooie paprika’s.
Functie eisen
Type mens: een écht mensenmens die graag dat stapje extra zet voor het beste eindresultaat! Samenwerking is jouw lijfspreuk! Jij laat graag anderen scoren door collega’s in hun kracht te laten presteren. Je stuurt de groep van ongeveer 20 medewerkers aan en jij bent het vaste aanspreekpunt. Jouw werkveld bevindt zich tussen de paprika’s en jouw collega’s.

Je bent toe aan een vervolgstap in jouw carrière en helemaal klaar om een club collega’s prettig te laten werken. Jij zorgt ervoor dat jouw collega’s kunnen beschikken over alle benodigdheden om top-paprika’s te oogsten. Voor een kleine storing draai jij je hand niet om en je bent continu bezig om processen, daar waar mogelijk, nog verder te verbeteren. Je daagt ons graag uit met ideeën en wij gaan graag met jou in gesprek. Als werkniveau functioneer je op MBO-niveau, aangevuld met leidinggevende ervaring, verkregen door opleiding en/of werkervaring.
Functie aanbod
Een team van specialisten met een enorme gretigheid om door te ontwikkelen. Dit team zal jou enthousiast ontvangen en een prima uitgangsbasis bieden om mee te groeien met onze ambities. Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden. Want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk! Onder de voorwaarden een prima salaris, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en een doordacht sociaal beleid.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-07-2021