Teamleider (paprika)

Vacaturenummer
5557
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Teamleider
Functienaam
Teamleider (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Teamleider.

In deze leidinggevende meewerkfunctie ben je als Teamleider verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden bij de productielijn. Bij onze sorteerlijn worden de vers geoogste paprika’s gesorteerd waarbij de kwaliteit van het product gecontroleerd wordt. Vervolgens worden bij de Flowpack-lijnen de vers geoogste en gesorteerde paprika’s verpakt. Een rode, gele en groene paprika worden in een doorzichtig folie verpakt, dat is de Flowpack. In onze verwerkingshal staan in totaal 9 moderne Flowpack-lijnen en 2 grote sorteer-lijnen. Samen met je team van 12 medewerkers draag jij zorg voor een goed productieproces.
Je instrueert de medewerkers aan de sorteer- of flowpacklijn, organiseert het werk, controleert het werk en rapporteert aan de coördinator van de verwerkingshal. Nieuwe medewerkers worden door je ingewerkt en begeleid. Je zorgt voor een efficiënt proces, met als doel een ongestoord verloop van het gehele verwerkingsproces. Kleine storingen aan de machine moeten verholpen worden, waar nodig krijg je hierbij ondersteuning van onze technische dienst. Daarnaast zorg je voor de kwaliteitscontrole van het eindproduct. Zelf werk je ook mee aan de lijn om zo een mooi product af te leveren. Er wordt gewerkt in een twee ploegen rooster.
Afhankelijk van je opgedane werkervaring en ambities wordt er gezamenlijk bepaald of je bij de flowpack- of sorteerlijn gaat werken.
Functie eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met passie voor processen en die oog heeft voor de mens in zijn/haar team.
Verder heb jij:
  • Ervaring in het aansturen van mensen of leidinggeven
  • Een praktische instelling en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een flexibele en enthousiaste instelling
  • Beheersing van Engels, Nederlands en/of Pools
  • Technisch inzicht m.b.t. machines is een pré
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een dynamisch en snel groeiend bedrijf. We zijn een organisatie waarin we elke dag willen verbeteren.
In deze functie krijg je je verantwoordelijkheden en je hebt de ruimte om zelfstandig te werken. Je werkt nauw samen met je team en waar nodig overleg je met de coördinator van de verwerkingshal. Er is voldoende ruimte om jezelf te ontplooien en daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden.
Je werkt samen in een enthousiast team, in een informele werksfeer.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Matig
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
12-03-2019