Teamleider (Opkweek)

Teamleider (Opkweek)

Vacaturenummer
8828
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Management functies
Functienaam
Teamleider (Opkweek)
Functie inhoud
Voor Vreugdenhil Plants zijn wij op zoek naar een Teamleider.

Bedrijfsprofiel
Enig idee wat ervoor komt kijken om miljoenen jonge planten op te kweken voor de groente- en de sierteelt? Veel, heel veel! Op alle niveaus van onze organisatie kom je voor uitdagingen te staan. In de teelt, techniek, productie, logistiek of in de administratie. Eén ding hebben onze medewerkers allemaal gemeen: het zijn aanpakkers en gaan ervoor! Onze medewerkers zijn vooral ook praktisch. Iedere dag gaan wij als team voor kwaliteit en het succes van onze producten, onze klanten en ons bedrijf. De sfeer binnen het bedrijf is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers. Het team is over 6 vestigingen verspreid en bestaat uit circa 120 vaste medewerkers en circa 200 - 350 uitzendkrachten per dag. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures.

Functie
Als teamleider geef je leiding aan een groepje medewerkers, je motiveert hen en zorgt in teamverband voor de perfecte uitvoering van de diverse activiteiten. Samen met jouw team sta je aan de basis van ons product, waarbij jullie alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Je begeleidt processen als zaaien, enten, oppotten, uitzetten, stek steken, afleverklaar maken, schoonmaken, machines bedienen etc. Gelukkig schakel je makkelijk van de ene opdracht naar de andere. Ook al is het weleens hectisch: jij houdt je hoofd koel. Rondom het hele proces zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Hoe kan jouw dag er uitzien?
Als de uitzendkrachten zijn ingelogd melden ze zich bij jou. Jij geeft aan wat jullie gaan doen, stuurt het proces en geeft uitleg waar nodig. Dankzij jouw team kunnen wij iedere dag mooi en kwalitatief hoog plantmateriaal afleveren. Je houdt bij of de uitzendkrachten de urenregistratie correct uitvoeren. Continue monitor je de prestaties en stuur je indien nodig de normen bij. Als team eindigen jullie de dag niet voordat het werk af is en de vloer schoon.
Functie eisen
Met jouw flexibele en enthousiaste instelling instrueer, motiveer en coach je op een positieve en betrokken manier de medewerkers. Daarnaast:
  • Ben jij een vroege vogel, flexibel en bereid tot weekendwerk?
  • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift?
  • Heb je ervaring in de tuinbouw in een soortgelijke functie? Dat zou perfect zijn, maar een positieve drive en leidinggevende capaciteiten zijn minstens zo belangrijk.
Functie aanbod
  • Een baan vol afwisseling is onze eerste belofte.
  • Een gezond bedrijf met een informele bedrijfscultuur de tweede
  • We doen ook nog een derde: je krijgt gemotiveerde collega’s die van humor houden en van aanpakken weten.
Bij ons kun jij jezelf steeds blijven ontwikkelen. Jaarlijks worden diverse bedrijfsactiviteiten georganiseerd door zowel de directie als de personeelsvereniging. Uiteraard ontvang je daarnaast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-09-2022