Teamleider (opkweek)
Teamleider (opkweek)

Teamleider (opkweek)

Vacaturenummer
7133
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Management functies
Functienaam
Teamleider (opkweek)
Functie inhoud
Voor een opkweek bedrijf, dat gericht is op de opkweek van warme glasgroente en sierteeltproducten, uit De Lier, zijn wij op zoek naar een Teamleider.

Bedrijfsprofiel
Enig idee wat ervoor komt kijken om miljoenen jonge planten op te kweken voor de groente- en de sierteelt? Veel, heel veel! Op alle niveaus van onze organisatie kom je voor uitdagingen te staan. In de teelt, techniek, productie, logistiek of in de administratie. Eén ding hebben onze medewerkers allemaal gemeen: het zijn aanpakkers en gaan ervoor! Onze medewerkers zijn vooral ook praktisch. Iedere dag gaan wij als team voor kwaliteit en het succes van onze producten, onze klanten en ons bedrijf. De sfeer binnen het bedrijf is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers. Het team van het bedrijf is over 6 vestigingen verspreid en bestaat uit circa 120 vaste medewerkers en circa 200 - 350 uitzendkrachten per dag. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures.

Functieomschrijving
Als teamleider sta je aan de basis van ons product waarbij je alle voorkomende werkzaamheden uitvoert en begeleidt. Denk hierbij aan processen als zaaien, enten, oppotten, uitzetten, stek steken, afleverklaar maken, schoonmaken, machines bedienen etc. Je geeft leiding aan een groepje medewerkers, je motiveert hen en je zorgt voor de juiste uitvoering van de activiteiten. Je schakelt makkelijk van de ene opdracht naar de andere en ook al is het weleens hectisch: jij houdt je hoofd koel. Je zorgt dat materialen op tijd zijn en je regelt het administratieve proces achter de schermen. Als Teamleider heb je er ook geen moeite mee om zelf de handen uit de mouwen te steken.
Functie eisen
Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling en je hebt ervaring in het instrueren, motiveren en coachen van medewerkers. Je doet dit op een positieve, betrokken manier. Je bent een vroege vogel, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent bereid tot weekendwerk. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ervaring in de tuinbouw in een soortgelijke functie is een pré, maar een positieve drive en leidinggevende capaciteiten zijn minstens zo belangrijk.
Functie aanbod
Bij het bedrijf is een afwisselende baan verzekerd. Je komt terecht in een gezond bedrijf met een informele bedrijfscultuur en gemotiveerde collega’s die van aanpakken weten. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen d.m.v. opleiding en interne doorgroeimogelijkheden. Jaarlijks worden diverse bedrijfsactiviteiten georganiseerd door zowel het bedrijf als de personeelsvereniging. Uiteraard ontvang je een goed salaris en zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
12-04-2021