Teamleider - operator

Teamleider - operator

Vacaturenummer
8950
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider - operator
Functie inhoud
Voor een Hoogweg paprikakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Teamleider - operator.

Bedrijfsprofiel
Hoogweg Paprikakwekerijen teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief mooi product. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 160 hectare glas waar in moderne kassen paprika’s geteeld worden. De paprika’s worden grotendeels verpakt in de paprikamix (het bekende stoplicht) voor supermarkten in Nederland en andere Europese landen.

De functie
In onze verwerkingshallen en kassen wordt met een groot aantal teams gewerkt om de paprika’s te telen, oogsten en verwerken. Elk team heeft bij ons een vaste teamleider.

De teamleider in de verwerkingshal is verantwoordelijk voor een optimaal verwerkingsproces waarin paprika’s gesorteerd en verpakt worden. Bij onze moderne sorteerlijn worden de vers geoogste paprika’s gesorteerd waarbij de kwaliteit van het product gecontroleerd wordt. De paprika’s worden verpakt in dozen of kratten en klaar gezet voor transport. Een deel van de paprika’s wordt na het sorteren verpakt bij de Flowpack-lijnen, hier verpakken we het bekende stoplicht met 3 kleuren paprika’s.

Als teamleider instrueer je de medewerkers, organiseer je het werk en controleer je de werkzaamheden. Hierbij werk je samen met je collega’s van de locatie. Nieuwe medewerkers verwelkom je in het team en je zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed uitgelegd worden. Vervolgens zorg je ervoor dat de medewerkers de juiste kwaliteit paprika’s sorteren en verpakken. Zelf werk je ook veel mee aan de sorteer- en verpakkingslijn om zo een mooi product af te leveren met je team. Is er een storing aan de lijn dan krijg je de ruimte om deze eerst zelf op te lossen. Lukt dit niet? Dan is er een collega van de technische dienst aanwezig om hierbij te ondersteunen.
Functie eisen
Als persoon ben jij goed in het overzicht houden, prioriteiten stellen en je hebt een natuurlijk overwicht waarmee je de verschillende type medewerkers kunt aansturen. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met leidinggevende ervaring.

Wij kijken nog meer uit naar je sollicitatie als je:
  • Werkervaring hebt opgedaan in de agrarische sector of voedingsmiddelenindustrie
  • Gewerkt hebt met machines in een productieomgeving

Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en naast de Nederlandse taal beheers jij ook in de basis de Engelse taal. Wij verwachten van jou dat je flexibel bent in het afspreken van werktijden gedurende het seizoen. Vanaf april tot en met september wordt er in een twee ploegen rooster gewerkt.
Functie aanbod
Wij bieden je een baan met de ruimte om zelfstandig te werken en jezelf te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de medewerkers in je team en collega’s op de locatie, samen zorgen jullie ervoor dat het werk elke dag afgerond wordt. In je dagelijkse werk ben je voornamelijk praktisch bezig en je werkt veel mee met je team.

Wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien. het startsalaris is €3100,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen en reiskostenvergoeding.

Het eerste contract zal een contract voor bepaalde tijd zijn, onze intentie is om uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-11-2022