Teamleider/ meewerkend voorman (opkweek)
Teamleider/ meewerkend voorman (opkweek)

Teamleider/ meewerkend voorman (opkweek)

Vacaturenummer
7134
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider/ meewerkend voorman (opkweek)
Functie inhoud
Voor een bedrijf gericht op de opkweek van warme glasgroente en sierteeltproducten uit De Lier zijn wij op zoek naar een Teamleider.

Bedrijfsprofiel
Enig idee wat ervoor komt kijken om miljoenen jonge planten op te kweken voor de groente- en de sierteelt? Veel, heel veel! Op alle niveaus van onze organisatie kom je voor uitdagingen te staan. In de teelt, techniek, productie, logistiek of in de administratie. Eén ding hebben onze medewerkers allemaal gemeen: het zijn aanpakkers en gaan ervoor! Onze medewerkers zijn vooral ook praktisch. Iedere dag gaan wij als team voor kwaliteit en het succes van onze producten, onze klanten en ons bedrijf. De sfeer binnen het bedrijf is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers. Het team is over 6 vestigingen verspreid en bestaat uit circa 120 vaste medewerkers en circa 200 - 350 uitzendkrachten per dag. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures.

Functieomschrijving
Binnen het bedrijf werken we in teams. Zo’n team is verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals zaaien, oppotten, enten, uitzetten, afleveren, schoonmaken of bij interesse ook het bedienen van machines. De ene dag werkt het team aan één taak, de andere dag zijn het meerdere processen die in goede banen moeten worden geleid. En vandaag bestaat het team uit vijf medewerkers, morgen twintig. Aan het hoofd sta jij, als enthousiaste en ervaren teamleider. Samen met een aantal uitzendkrachten pak je elke dag de werkzaamheden op die moeten worden gedaan.
Je bent degene die leiding geeft en het proces optimaal stuurt. Je houdt de kwaliteit en de efficiency in de gaten. Je zorgt dat materialen op tijd zijn en je regelt ook het administratieve proces achter de schermen. Je schakelt makkelijk van de ene opdracht naar de andere. en ook al is het weleens hectisch: jij houdt je hoofd koel. Als teamleider / meewerkend voorman heb je er ook geen moeite mee om ook zelf de handen uit de mouwen te steken.
Functie eisen
Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling en je hebt bij voorkeur ervaring in het instrueren, motiveren en coachen van medewerkers. Je doet dit op een positieve, betrokken manier. Je bent een vroege vogel, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent bereid tot weekendwerk. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ervaring in de tuinbouw in een soortgelijke functie is een pré, maar de juiste motivatie en de wil om te leren zijn minstens zo belangrijk. Heb je nog niet zoveel ervaring in leidinggeven maar wel serieuze interesse in deze functie? Wij zijn bereid jou veel te leren!
Functie aanbod
Het is een afwisselende baan. Je komt terecht in een informele organisatie met gemotiveerde collega’s die van aanpakken weten en iets over hebben voor elkaar. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen d.m.v. opleiding en interne doorgroeimogelijkheden. Jaarlijks worden diverse bedrijfsactiviteiten georganiseerd door zowel het bedrijf als de personeelsvereniging. Uiteraard ontvang je een goed salaris en zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
12-04-2021