Teamleider logistiek (phalaenopsis)

Teamleider logistiek (phalaenopsis)

Vacaturenummer
7609
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Logistiek
Functienaam
Teamleider logistiek (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een professionele phalaenopsis kwekerij met verschillende locaties in Moerkapelle en omstreken zijn wij op zoek naar een Teamleider Logistiek.

Bedrijfsprofiel
Met de teelt en verkoop van ruim 14 miljoen orchideeën per jaar zijn ze een van de grootste potorchideeënkwekers ter wereld. Het familiebedrijf kweekt sinds 2004 phalaenopsis orchideeën, maar begon in 1959 met de teelt van sla en tomaten. Het bedrijf staat onder leiding van de vijf broers Smaal (2e generatie) en twee directieleden van buiten de familie. Het bedrijf heeft stevige ambities, een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en heeft nauw contact met klanten en consumenten.

De functie
Werken bij een van de grootste Phalaenopsis kwekerij van Nederland betekent dat er een hoge mate van kwaliteit is. Dit geldt ook in de functie van teamleider logistiek. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat alles intern vervoerd wordt en netjes en op tijd klaar staat om geladen te kunnen worden. Daarnaast zorg je voor de orde en netheid van de werkplek, zodat er voor iedereen een veilige werkomgeving is.
Functie eisen
Je bent van nature een leider die zowel in als boven het team kan staan. Je vindt het niet erg om mee te werken met het team en zelf ook op de palletkar te rijden.
Je kunt omgaan met drukke periodes gedurende de dag of het jaar. Zo staat er 1 vrachtwagen aan het dok en zo kunnen het er 6 zijn. Jij houdt je hoofd koel en overziet het grote geheel.

Werken met een computer is jou ook niet vreemd. Je ontvangt e-mails van collega’s en in Navision kijk je om te zien welke orders aan komen. Zo ben jij voorbereidt op wat komen gaat, hoeveel medewerkers je hiervoor nodig hebt en wie dan wat gaat doen. Mocht je nog geen kennis hebben van Navision, is dat geen probleem. Dat leren wij jou graag.

Je werkt zelfstandig en met jouw vooruitkijkende blik weet je wanneer je wat nodig hebt om met een goede planning het doel te behalen. Verder heb je een positieve houding en past de verantwoordelijkheidsjas jou goed. Je heb een goede dosis humor en bent wel in voor een geintje. Voor de functie is het nodig dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Omdat wij van mening zijn dat zowel werk als privé belangrijk is, zoeken wij iemand die binnen een straal van 25km vanaf Moerkapelle woont.
Functie aanbod
Een belangrijke en veelzijdige functie in een informele en dynamische werkomgeving. Onze cultuur kenmerkt zich als korte lijnen, hand on cultuur en directe communicatie.
Je werkt zelfstandig, je krijgt voldoende vrijheid en uitdaging om de dagelijkse klus te klaren
Jouw werkweek is 40-45 uur per week. Je salaris is afhankelijk van de werkervaring en kennis die je hebt. Verder krijg je bij ons 25,5 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en pensioen bij het BPL.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
01-11-2021