Teamleider (Lelie)

Teamleider (Lelie)

Vacaturenummer
8740
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider (Lelie)
Functie inhoud
Voor Bredefleur, locatie Luttelgeest, zijn we op zoek naar een Teamleider.

Bedrijfsprofiel
Bredefleur is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 75 medewerkers. Wij produceren lelies op twee locaties op een totaaloppervlakte van 14 hectare. In totaal op jaarbasis 20 miljoen stuks voor het topsegment in de markt. Dit topsegment stelt hoge kwaliteitseisen aan onze lelies. Met de groei van Bredefleur willen wij ook de professionaliteit van het bedrijfsproces in onze organisatie versterken.

Functie
Als teamleider bij Bredefleur in Luttelgeest heb je een belangrijke rol in de totale operatie. Samen met de assistent teamleiders stuur je 4 teams aan op een werkvloer van 80.000m2 en ondersteun je de productieleider. Met jouw goede helicopterview weet jij exact wat er moet gebeuren en kun jij bijsturen voor de bocht. Je helpt mee met het oogsten en verwerken van exclusieve lelies voor het topsegment van de markt. Loopt alles op de werkvloer op rolletjes dan verzorg je rapportages en verzamel je data om het werkproces verder te kunnen optimaliseren.
Functie eisen
  • Je hebt leidinggevende ervaring in een productie omgeving als bijvoorbeeld teamleider, meewerkend voorman of kartrekker
  • Je weet hoe je medewerkers moet aansturen, coachen en motiveren
  • Je vindt het leuk om zelf mee te werken en samen de klus te klaren
  • Van processen optimaliseren krijg jij energie
  • Je bent flexibel en woonachtig in de omgeving van Luttelgeest
Functie aanbod
Als teamleider ga je werken binnen een jong en groeiend bedrijf. Bredefleur biedt jou een jaarcontract en een fulltime dienstverband. Je wordt markt conform ingeschaald, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen en bouw je pensioen op via BPL Pensioen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer voor woon-/werk verkeer. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en wij bieden daarom ook de mogelijkheid om passende cursussen te volgen voor jouw functie als teamleider.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-08-2022