Teamleider Kwekerij (tomaten)
Teamleider Kwekerij (tomaten)

Teamleider Kwekerij (tomaten)

Vacaturenummer
7328
Plaatsnaam
Zevenhuizen
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider Kwekerij (tomaten)
Functie inhoud
Voor een Tomatenkwekerij in De Lier zoekt wij een Teamleider Kwekerij (fulltime).

Functie
Als Teamleider kwekerij ben je verantwoordelijk voor de personeels- en werkplanning, coördinatie en aansturing van een team van 10-30 medewerkers, uitzendkrachten en scholieren binnen onze kas. Jij zorgt dat er voldoende mensen zijn, vertelt wat je van ze verwacht en houdt de voortgang in de gaten en rapporteert wekelijks de prestaties aan het management. Samen met onze manager arbeid zorg jij ervoor dat alle gewaswerkzaamheden zodanig worden uitgevoerd dat wij aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen. Jij bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dagorders en de certificeringen. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie en het kwalitatief en kwantitatief functioneren van onze medewerkers.

Bedrijf
Dit betreft een tomatenkwekerij, gevestigd in Zevenhuizen. Wij telen op onze locatie van 100.000m belichte Merlice trostomaten. Wij proberen met ons team continue te verbeteren om een kwalitatieve en smaakvolle tomaat te telen.
Functie eisen
Je stuurt graag mensen aan en wordt blij van processen die helemaal op rolletjes lopen. Als geen ander zie je op welke punten werkwijzen verbeterd kunnen worden. Je bent een mensen mens, oplossingsgericht, oprecht, durft mensen aan te spreken en zorgt voor een goede werksfeer binnen ons bedrijf. Je hebt enige vergelijkbare werkervaring, minimaal MBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Als persoon ben je positief, flexibel en praktisch ingesteld. Daarnaast ben je fulltime beschikbaar.
Functie aanbod
Wij bieden een veelzijdige functie in een organisatie met ruime expertise en een plezierige en sociale bedrijfscultuur waarin jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatie met elkaar hand in hand gaan. Ook bieden wij een marktconform salaris.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
07-07-2021