Teamleider kwekerij

Teamleider kwekerij (tomaten)

Vacaturenummer
6271
Plaatsnaam
Zevenhuizen (ZH)
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider kwekerij (tomaten)
Functie inhoud
Voor een trostomatenkwekerij in Zevenhuizen zijn wij op zoek naar een Teamleider kwekerij.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een tuinbouwbedrijf waar betrokkenheid, efficiëntie en innovatie hoog in het vaandel staat. In ons prachtige bedrijf wat inmiddels 14 ha. telt zijn wij voortdurend bezig met één passie: telen van trostomaten met de smaak en traditie van ons eigen familiebedrijf. In onze organisatie werken mensen met veel passie en plezier!

De functie
Als Teamleider kwekerij ben je verantwoordelijk voor de personeels- en werkplanning, coördinatie en aansturing van een team van 20-50 medewerkers, uitzendkrachten en scholieren binnen onze kas. Jij zorgt dat er voldoende mensen zijn, vertelt wat je van ze verwacht en houdt de voortgang in de gaten en rapporteert wekelijks de prestaties aan het management. Samen met onze assistent arbeid zorg jij ervoor dat alle gewaswerkzaamheden zodanig worden uitgevoerd dat wij aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen. Jij bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dagorders en de certificeringen. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie en het kwalitatief en kwantitatief functioneren van onze medewerkers.

Kortom; je werkt in een team waar je op kunt rekenen!
Functie eisen
Je stuurt graag mensen aan en wordt blij van processen die helemaal op rolletjes lopen. Als geen ander zie je op welke punten werkwijzen verbeterd kunnen worden. Je bent een mensen mens, oplossingsgericht, oprecht, durft mensen aan te spreken en zorgt voor een goede werksfeer op ons bedrijf. Je hebt enige vergelijkbare werkervaring, minimaal MBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Als persoon ben je positief, flexibel en praktisch ingesteld. Stevige, daadkracht persoonlijkheid, structuur, processen, data.
Functie aanbod
Deze werkgever biedt een veelzijdige functie in een organisatie met ruime expertise en een plezierige en sociale bedrijfscultuur waarin jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatie met elkaar hand in hand gaan.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-03-2020