Vacatures
Teamleider in Opleiding (Opkweek)

Teamleider in Opleiding (Opkweek)

Vacaturenummer
9038
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider in Opleiding (Opkweek)
Functie inhoud
Voor Vreugdenhil Plants zijn wij op zoek naar een Teamleider in Opleiding.

Bedrijfsprofiel
Enig idee wat ervoor komt kijken om miljoenen jonge planten op te kweken voor de groente- en de sierteelt? Veel, heel veel! Op alle niveaus van onze organisatie kom je voor uitdagingen te staan. In de teelt, techniek, productie, logistiek of in de administratie. Eén ding hebben onze medewerkers allemaal gemeen: het zijn aanpakkers en gaan ervoor! Onze medewerkers zijn vooral ook praktisch. Iedere dag gaan wij als team voor kwaliteit en het succes van onze producten, onze klanten en ons bedrijf. De sfeer binnen het bedrijf is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers. Het team is over 6 vestigingen verspreid en bestaat uit circa 120 vaste medewerkers en circa 200 - 350 uitzendkrachten per dag. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures.

Functie
Als Teamleider in Opleiding voer jij alle voorkomende werkzaamheden binnen de productie uit en stomen wij jou klaar voor de functie Teamleider. Je zult bezig zijn met alle werkzaamheden binnen het productieproces, denk hierbij aan het zaaien, enten, oppotten, stek steken, uitzetten, aflever klaar maken, schoonmaken, bedienen van machines etc. Je wordt opgeleid om als Teamleider een groepje mensen te begeleiden en/of zelfstandig een machine of productielijn te kunnen draaien. Je leert hierbij dat alle materialen op tijd klaar staan en alles schoon en netjes wordt uitgevoerd volgens onze protocollen. Je houdt daarbij toezicht op de kwaliteit en efficiency. Jouw mensen optimaal coachen en motiveren? Dat hoort er uiteraard ook bij. Wij leren jouw alle kneepjes van het vak!
Functie eisen
Je hebt een afgeronde opleiding (bij voorkeur iets met groen), een flexibele en enthousiaste instelling en je hebt oog voor kwaliteit. Enige ervaring met het werken in de tuinbouw of met machines is een pré, maar de juiste motivatie en de wil om te leren zijn belangrijker.
Functie aanbod
Je komt terecht in een team collega’s die van aanpakken weten en er heerst een informele werksfeer. Je zult intensief begeleidt worden om jouw talenten optimaal te kunnen ontplooien en jouw doelen te bereiken. Naast de wekelijke vrijdagmiddagborrel worden jaarlijks diverse bedrijfsactiviteiten georganiseerd door de personeelsvereniging (zodra dit weer kan…;-). Uiteraard ontvang je een goed salaris en zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
24-11-2022