Vacatures

Teamleider Expeditie (tomaten)

Vacaturenummer
5265
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider Expeditie (tomaten)
Functie inhoud
Voor een telersvereniging in De Lier zijn wij op zoek naar een Teamleider Expeditie.

Altijd al willen werken met een versproduct? Houd je het hoofd koel tijdens stressvolle situaties en ben je een Teamleider Expeditie pur sang? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat doe je op een dag?
Als Teamleider Expeditie ben je verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van acht expeditie medewerkers. Wanneer de pallets tomaten in de expeditie hal van de productielijn afkomen halen de heftruckchauffeurs deze van de baan en zorgen ervoor dat de pallets op juiste locatie worden neergezet. Je stemt met de klant de laadtijden af op elkaars bedrijfsvoering en zorgt dat de juiste orders verladen worden. Dit alles aan de hand van procedures en werkinstructies. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat dit proces op rolletjes verloopt.

Je stuurt een team van acht enthousiaste mensen aan, die zijn opgesplitst in een ochtend- en avondploeg. Tussentijds houd je voldoende overzicht over het lopende proces en maak je de planning. Jij en je team zijn het visitekaartje voor de transporteurs en de klant. Aan jou de taak om de samenwerking met de klant zo goed mogelijk te laten verlopen. Je werkt zelfstandig en overlegt met de Logistiek Manager om resultaten te evalueren.
Functie eisen
Jij bent iemand die het leuk vindt om binnen een sterk afwisselende logistieke organisatie te werken. Je hebt ervaring met leidinggeven en weet perfect de mankracht binnen je team te verdelen. Wat wij verder belangrijk vinden is het volgende:
  • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding
  • Je hebt ervaring met leidinggeven
  • Je kunt goed presteren onder hectische omstandigheden
  • Je haalt je targets en monitort de KPI’s
  • Je bent communicatief sterk en een gezellige aanwinst.
Functie aanbod
Een uitdagende baan binnen een bedrijf dat snel meebeweegt met de vraag vanuit de markt. We leren door te doen, verwacht dus geen uitgebreid inwerktraject. Een ervaren collega zal je meenemen in zijn dagelijkse werkzaamheden. Op die manier raak je snel vertrouwd met de processen en kan je daarna zelfstandig aan de slag,

Wat kun je verder verwachten:
  • Een marktconform salaris
  • Mooie doorgroeimogelijkheden
  • Veel vrijheid in je werkzaamheden
  • Een laagdrempelige platte organisatie met een informele sfeer.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
11-10-2018