Vacatures

Teamleider BIO Teelt (groente)

Vacaturenummer
5625
Plaatsnaam
Tinte
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider BIO Teelt (groente)
Functie inhoud
Voor een biologische groentekwekerij in Tinte zijn wij op zoek naar een Teamleider BIO Teelt (groente).

Bedrijfsprofiel
Dit tuinbouwbedrijf is met haar 11,5 HA glasgroenteteelt op 4 locaties in Brielle/ Tinte het grootste biologisch dynamische vruchtgroentebedrijf onder glas in Nederland met een duidelijke toekomstbestendige visie en ontwikkeling.

Functieomschrijving
Het aansturen van de teelt in nauw overleg met de interne teeltspecialist en de IPM manager op dag niveau en meehelpen teelt verder te optimaliseren waarbij weerbaarheid en plantbalans sleutelwoorden in het succes van jouw teelt zijn.
Aansturen en meewerken in de oogst en gewasonderhoud van de diverse op de teeltlocatie met jaarlijks wisselende teelten ( 2019 - PAPRIKA) ingevolge de rotatieplicht vanuit de BIOLOGISCHE regelgeving. Dit alles om het productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en mensen in te zetten op basis van hun talenten.
Functie eisen
Wij zoeken een medewerk(st)er met:
  • minimaal een middelbare beroepsopleiding of enige jaren in een gelijkwaardige functie werkzaam te zijn geweest in een glasgroentebedrijf;
  • affiniteit met de Biologische of Biologisch-dynamische teelt en de bereidheid zich hier ook verder in te verdiepen;
  • de capaciteit om out of the box te denken en juist op praktisch analytische wijze problemen aan te gaan;
  • een mensenmanager die samenwerken met mensen en het benutten van talenten van zijn medewerkers als belangrijke hulpmiddelen ziet om zijn doelstellingen te verwezenlijken;
  • beschikkend over of de bereidheid tot het behalen van spuitlicentie en waar mogelijk ook BHV certificaat, heftruckcertificaat etc.;
  • bereidheid tot volgen van eventueel noodzakelijke cursussen om zich verder in de materie te verdiepen.
Functie aanbod
Wij bieden de juiste kandidaat een afwisselende en dynamische job binnen een zich sterk ontwikkelend bedrijf met vaste afzetstromen.
Salariëring conform functieklasse en cao glastuinbouw. Indien van toepassing bijdrage in reiskosten, eventuele aanvullende opleidingskosten etc.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B / BE
Plaatsingsdatum
01-04-2019