Teamleider/assistent bedrijfsleider – meewerkend
Teamleider/assistent bedrijfsleider – meewerkend

Teamleider/assistent bedrijfsleider – meewerkend

Vacaturenummer
8874
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider/assistent bedrijfsleider – meewerkend
Functie inhoud
Voor Altanova zoeken we voor de locatie in Luttelgeest versterking in de vorm van een Teamleider/assistent bedrijfsleider - meewerkend.

Functie setting en werkzaamheden:
Rémon (25 jaar) werkt nu ruim 2 jaar in het bedrijf. Met twee rechterhanden, kijk op teelt en een hbo-tuinbouw diploma op zak heeft hij de coördinerende- en teeltwerkzaamheden onder zijn hoede. Een team van enkele vaste medewerkers die al jaren bij het bedrijf werken, weten allemaal prima wat ze moeten doen. En toch, in het seizoen als er 10, 20, 30 productiemedewerkers bij komen om al het werk te verzetten: dan is er extra begeleiding, aandacht, controle en een voorbeeldfunctie in de zin van allemaal het beste beentje voor, nodig.
Samen met Rémon en de andere collega’s dus het bedrijf, met alles wat daarbij komt kijken, runnen.

Enkele werkzaamheden van jou op een rij:
 • Begeleiden van de oppotwerkzaamheden, plannen van de orderpick- en gewaswerkzaamheden;
 • Selecteren van nieuwe medewerkers/uitzendkrachten: collega’s uit het vaste team verzorgen het inwerken en begeleiden van de nieuwe medewerkers, zij voeren ook controles uit ter zake de kwaliteit van de arbeid;
 • Aandacht geven aan de medewerkers, de vaste teamleden en aan de uitzendkrachten: met elkaar zorgen jullie ervoor dat collega’s en medewerkers zich thuis voelen en iedereen gemotiveerd aan het werk is;
 • En als je het leuk vindt: wissel dan soms met Rémon wat teelt gerelateerde werkzaamheden af zoals uitvoeren van gewasbespuitingen (remmen), en het verzorgen van de watergift en voeding.

En natuurlijk zijn er allerlei werkzaamheden, kleine, soms grote klussen waar je mee bezig bent. Er is van alles gaande en er komt veel bij kijken om de productieactiviteiten, het bedrijf te runnen zoals wij dat draaien.
Als je nieuwsgierig bent: bel of app, maak een afspraak! Graag leid ik je rond op het bedrijf, leer ik je kennen en vertellen we je meer over de ins and outs van de functie.
Functie eisen
Wat zoeken we, wat verwachten wij van jou:
 • Dat je leergierig en geïnteresseerd bent, dat je er met Rémon en team wat van maakt;
 • Je houdt van aanpakken, collega’s ondersteunen, coachen, zelf werk verzetten en bent een teamspeler;
 • Interesse in de productie van onze potplanten, nauwkeurig kunnen werken en oog voor medewerkers;
 • Misschien heb je al ervaring in het werken in een kwekerij of heb je ervaring in het organiseren van andersoortige productieactiviteiten, leidinggeven aan een team van productiemedewerkers

Verder gaan wij ervan uit dat je om en om met Rémon gedurende de weekenden een kijkje kunt nemen op het bedrijf. Het klimaat in de kassen controleert en wanneer nodig bij kan sturen (teeltervaring niet vereist).
Een flexibele instelling is nodig ten aanzien van het aantal te werken uren per dag/week, door het jaar heen wisselend gelet op de effecten van het seizoen. In het voorjaar is het topdrukte, dan draaien we veel uren en is vakantie opnemen niet mogelijk.
Functie aanbod
Het aanbod:
 • Uitdagende en tegelijk verantwoordelijke ‘teamleider – bedrijfsleiding’ functie, samen met Rémon en team;
 • Een unieke mogelijkheid om, samen met de collega teamleden, ons mooie bedrijf te runnen;
 • Ons vertrouwen en daarmee de ruimte en vrijheid, alles in de bedrijfsvoering te organiseren;
 • De tijd om jezelf in te werken, om jezelf onder te dompelen in de processen, de productie enzovoorts;
 • Rémon zal je inwerken, hij weet al erg veel over de bedrijfsvoering. Jullie zullen vast veel sparren met elkaar. Maar ook Harm Hoogendoorn (ondernemer/werkgever) is regelmatig aanwezig op het bedrijf, ook met hem kun je van gedachten wisselen over een bepaalde aanpak in de bedrijfsvoering.

Je kunt rekenen op een prima salaris, behorend bij de functie, de verantwoordelijkheden en bij jouw betrokkenheid en capaciteiten. Wanneer je gebruik zou willen maken van de woning welke direct naast het bedrijf gelegen beschikbaar is: betrekken van de woning behoort tot de mogelijkheden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
03-10-2022