Teamleider arbeid (paprika)

Teamleider arbeid (paprika)

Vacaturenummer
7341
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Management functies
Functienaam
Teamleider arbeid (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in De Lier en Maasland zijn wij op zoek naar een Teamleider arbeid.

Bedrijfsprofiel
Ambitieus, vooruitstrevend en aanpakkers……. Dat zijn wij. Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het telen van rode paprika’s. Samen met een vijftiental vaste medewerkers en uitzendkrachten telen en verpakken wij onze paprika’s. Dit doen wij op 3 moderne locaties in het Westland met in totaal 28ha. Graag maken wij kennis met een fulltime coördinator voor ons moderne sorteercentrum. Hier worden dagelijks zo’n 250.000 paprika’s verwerkt. Ben jij collegiaal, communicatief sterk en wil je bij een bedrijf met een duidelijke toekomstvisie werken? Wij hebben binnenkort plaats voor een ambitieuze fulltime: Manager arbeid.

Functie
Je wordt verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en leiden van de dagelijkse werkzaamheden op 3 van onze 4 kwekerijen, en zorg je voor het creëren en onderhouden van een plezierige werkomgeving. Daarnaast vind je het een uitdaging om continu te streven naar het verbeteren en verfijnen van bestaande bedrijfsprocessen. Je krijgt de ruimte om met ons te sparren over toekomstplannen.

Wat ga je doen?
  • Uitvoeren en bijsturen van de productie-, teelt- en personeelsplanning;
  • Contact onderhouden met uitzendbureaus betreffende nieuwe- en bestaande uitzendkrachten;
  • Medewerkers en uitzendkrachten instrueren, motiveren, begeleiden en controleren met betrekking tot de werkzaamheden en de kwaliteit;
  • De kwalitatieve- en kwantitatieve uitvoering van werkzaamheden bewaken met behulp van ons arbeidsregistratiesysteem en ingrijpen waar nodig;
Functie eisen
Je bent een resultaatgericht mensenmens en een tikje eigenwijs! Je daagt ons graag uit met jouw ideeën over hoe het allemaal nog net even beter zou kunnen! Je bezit voldoende werk- en denkniveau om je deze functie goed eigen te kunnen maken, wij denken minimaal MBO+ niveau en je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière. Je kunt goed samenwerken en je kunt goed het overzicht houden. Je kunt goed overweg in de Nederlandse en Engelse taal.
Functie aanbod
Een team van specialisten met een enorme gretigheid om door te ontwikkelen. Dit team zal jou enthousiast ontvangen en een prima uitgangsbasis bieden om mee te groeien met onze ambities. Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden. Want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk! Onder de voorwaarden een prima salaris, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en een doordacht sociaal beleid.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-07-2021