Teamleider aflever klaar maken (sierteelt)

Teamleider aflever klaar maken (sierteelt)

Vacaturenummer
7480
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider aflever klaar maken (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Teamleider aflever klaar maken.

Bedrijf
Een familiebedrijf dat al sinds 1950 haar voeten stevig in de grond heeft. Met hart, ziel en passie maken we de prachtigste planten van superkwaliteit. Dat doen we samen, waarbij plezier voorop staat. De unieke combinatie van veredeling (Breeding) en kweken (Growing) binnen één organisatie maakt dit bedrijf een bijzondere werkgever in de sierteelt. Een internationaal opererend familiebedrijf met 140 enthousiaste collega’s. Met elkaar zorgen we op een duurzame manier voor topkwaliteit en tevreden klanten.

Functie
Na een inwerkperiode draag je met het team de verantwoording over de afzet van de locatie. Dagelijks ben je bezig met het inplannen en organiseren van de te verwerken Kalanchoë’s. Daarbij doe je de eindkeuring en hou je tellingen en voorraden bij. Met het team zorg je dat de orders op tijd klaar staan om
  • nze klanten weer blij te maken met een product van top kwaliteit. Dit is een zeer afwisselende, uitdagende en vooral leuke functie!
Functie eisen
Je weet van aanpakken, je hebt interesse in alles wat groeit/bloeit en vindt het belangrijk dat de klant een hoogwaardig kwaliteitsproduct krijgt. Je hebt een positieve instelling en wilt graag meegroeien met de ontwikkelingen van het bedrijf. Er wordt verwacht dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring.

Natuurlijk pas je goed in het team, kun jij jezelf ontwikkelen en kom je iedere dag met plezier naar je werk.
Functie aanbod
  • Een winstdelingsregeling (leuk toch?)
  • Opleidingsmogelijkheden
  • De leukste collega’s
  • Een actieve en out-of-the-box personeelsvereniging
  • Een marktconform salaris
  • De beste vrij-mi borrels
  • Eindelijk iets om over te praten in het weekend
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
31-08-2021