Teamleider

Teamleider

Vacaturenummer
8909
Plaatsnaam
Pijnacker
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teamleider
Functie inhoud
Voor Ammerlaan The Green Innovator in Pijnacker zijn we op zoek naar een Teamleider

Bedrijfsprofiel
De missie van het bedrijf is het bedienen van heel veel verschillende afnemers overal ter wereld met een product op maat. ’s Morgens bestellen is ’s middags leveren wat ook het gewenste aantal is en welke omvang en potmaat er ook wordt verlangd. Door milieuverantwoord een groot assortiment groene planten te kweken, wil het bedrijf een bijdrage leveren aan de groene beleving in kantoor, bedrijfspand en woning, waar ook ter wereld. Groen en natuur in de woon- en werkomgeving bevordert het leefplezier en de arbeidsvreugde, zo toont onderzoek aan.

De functie
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek naar nieuwe energie? Wordt Teamleider bij Ammerlaan The Green Innovator!
Als teamleider geef je leiding aan een groepje medewerkers, je motiveert hen en zorgt in teamverband voor de perfecte uitvoering van de diverse activiteiten. Samen met jouw team sta je aan de basis van ons product, waarbij jullie alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Je begeleidt processen als oppotten, uitzetten, aflever klaar maken, schoonmaken, machines bedienen etc. Gelukkig schakel je makkelijk van de ene opdracht naar de andere. Ook al is het weleens hectisch: jij houdt je hoofd koel. Rondom het hele proces zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Hoe kan jouw dag er uitzien?
Jouw team meldt zich bij jou. Jij geeft aan wat jullie gaan doen, stuurt het proces en geeft uitleg waar nodig. Dankzij jouw team kunnen wij iedere dag mooi en kwalitatief hoog plantmateriaal afleveren. Je houdt bij of de urenregistratie correct wordt uitgevoerd. Continue monitor je de prestaties en stuur je indien nodig de normen bij. Als team eindigen jullie de dag niet voordat het werk af is en de vloer schoon.
Functie eisen
Als teamleider is het noodzakelijk dat jij continu de kwaliteit in de gaten houdt en dat jij lekker de handen uit de mouwen steekt. Het is wel eens hectisch, maar jij houdt altijd je hoofd koel! Met jouw flexibele en enthousiaste instelling instrueer, motiveer en coach je op een positieve en betrokken manier de medewerkers. Daarnaast:

  • Het zelfstandig aansturen van een team kent voor jou geen geheimen
  • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Heb je ervaring in de tuinbouw in een soortgelijke functie? Dat zou perfect zijn, maar een positieve drive en leidinggevende capaciteiten zijn minstens zo belangrijk.
Functie aanbod
  • Een baan vol afwisseling
  • Een gezond familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur
  • Gemotiveerde collega’s die van humor houden en van aanpakken weten.
  • Doorgroeimogelijkheden

Daarnaast worden er jaarlijks diverse bedrijfsactiviteiten georganiseerd door de personeelsvereniging en uiteraard ontvang je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
19-10-2022