talentvolle orderverwerker (tropische planten)

Talentvolle orderverwerker (jonge planten)

Vacaturenummer
6640
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Commercieel
Functienaam
Talentvolle orderverwerker (jonge planten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in het kweken van uitgangsmateriaal voor tropische planten in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Talentvolle orderverwerker.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een echt familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring. Persoonlijk contact staat centraal, de lijnen zijn kort en de organisatiestructuur plat. Wij zijn gespecialiseerd in de opkweek en vermeerdering van tropische groene potplanten zoals Alocasia, Calathea, Dieffenbachia, Philodendron en nog vele ander soorten. Op onze kwekerij in Rijsenhout streven we met een hecht team naar een topproduct om onze klanten te bedienen. Het klantenbestand bestaat uit kwekers en handelaren van jonge planten. Onze producten worden wereldwijd verhandeld, met de focus op Europa.

Functie
Je bent de belangrijkste schakel tussen de onze verkoop, leveranciers en klanten. Nadat er een order is geplaatst ben jij degene die de order oppakt en ervoor zorgt dat deze op de juiste wijze wordt verwerkt. Je bent verantwoordelijk om de order van A tot Z in het systeem te zetten en de benodigde inkoop te organiseren. Ook nieuwe informatie over lopende orders wordt door jou opgepakt, verwerkt en indien nodig gecommuniceerd met de betrokken personen. Je schakelt continue tussen verkoop, inkoop en de kwekerij en zoekt altijd naar oplossingen om het optimale voor de klant eruit te halen.
Functie eisen
Nauwkeurigheid en organisatietalent zijn van groot belang in deze functie. Omdat wij internationaal actief zijn is het van belang dat je zowel in de Nederlandse als Engelse taal communicatief sterk bent, mondeling en schriftelijk. Mocht je nu ook nog ervaring hebben binnen de tuinbouw, ervaring hebben met orderverwerking en/of gewerkt hebben met Microsoft Dynamics NAV (Business Central), twijfel dan vooral niet en neem contact met ons op.
Functie aanbod
Wij bieden voor 32 uren per week werkplezier in Rijsenhout. Een mooie uitdaging bij een snelgroeiend bedrijf in een van de mooiste sectoren. Een familiair bedrijf waar een no-nonsense mentaliteit heerst. Een sector waar het echt nooit saai is. Een super gezellig en internationaal team van collega’s. Plus een beloning volgens CAO Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
30-09-2020