Talentvolle Orderraper (Senior) (Jonge Planten)

Talentvolle Orderraper (Senior) (Jonge Planten)

Vacaturenummer
8092
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Logistiek
Functienaam
Talentvolle Orderraper (Senior) (Jonge Planten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in het kweken van uitgangsmateriaal voor tropische planten in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Talentvolle Orderraper (Senior).

Bedrijfsprofiel
Het betreft een echt familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring. Persoonlijk contact staat centraal, de lijnen zijn kort en de organisatiestructuur plat. Wij zijn gespecialiseerd in de opkweek en vermeerdering van tropische groene potplanten zoals Alocasia, Calathea, Dieffenbachia, Philodendron en nog vele ander soorten. Op onze kwekerij in Rijsenhout streven we met een hecht team naar een topproduct om onze klanten te bedienen. Het klantenbestand bestaat uit kwekers en handelaren van jonge planten. Onze producten worden wereldwijd verhandeld, met de focus op Europa.

Functie
Gedurende de week ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk dat de geplande orders geraapt worden. De orders moeten in de juiste aantallen, met de gevraagde kwaliteit en op het goede moment gereed zijn. Het team is een belangrijke schakel tussen de onze verkoop, productie en klanten.
Functie eisen
Nauwkeurig werken en houden van de hectiek van het afleveren zijn van groot belang in deze functie. Mocht je nu ook nog ervaring hebben binnen de tuinbouw, of wellicht juist heel graag deze ervaring willen opdoen, twijfel dan vooral niet en neem contact met ons op.
Functie aanbod
Wij bieden voor 32-38 uren per week groen werkplezier in Rijsenhout. Een mooie uitdaging bij een snelgroeiend bedrijf in een van de mooiste sectoren. Een familiair bedrijf waar een no-nonsense mentaliteit heerst. Een sector waar het echt nooit saai is. Een super gezellig en internationaal team van collega’s. Plus een beloning volgens CAO Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
21-03-2022