Vacatures

Taakverantwoordelijke bij het Afleveren (phalaenopsis)

Vacaturenummer
5924
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Taakverantwoordelijke bij het Afleveren (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een bedrijf met twee vestigingen in het Westland waar bloeiende pot Phalaenopsis en seizoenproducten worden geteeld zijn wij op zoek naar een Taakverantwoordelijke bij het Afleveren.

Bedrijfsprofiel:
Het bedrijf is dé specialist in het produceren van 9 cm pot-Phalaenopsis en hierdoor de beste plantenleverancier van Europa in dit segment.

Ze zijn een supermodern en ambitieus potplantenbedrijf die zich richt op de klanten in het topsegment in Europa. Jaarlijks produceren zij in hun vestigingen in Naaldwijk en Maasdijk meer dan 6.000.000 hoogwaardige orchideeën en diverse seizoenproducten. De producten zijn in heel Europa succesvol en worden wekelijks aan meer dan 200 klanten (tuincentra, cash – en carry, groene vakhandel) geleverd. Wat dit bedrijf zo uniek maakt is dat zij prachtige sierpotten leveren bij hun planten. Daarnaast gaan zij voor kwaliteit….Altijd! Door de innovaties op het gebied van assortiment en marketing maken zij met hun eigen merk het verschil in de markt. Om de beste op het vakgebied te blijven, investeren zij voortdurend in mensen, materialen, technieken en productiemiddelen.

Ze groeien en dat is goed nieuws! Ook de organisatie groeit mee, zowel in omvang als in professionaliteit. Ze blijven doorlopend hun processen optimaliseren en realiseren zich dat de mens hier een cruciale factor in is. Om deze combinatie optimaal in te zetten zijn ze op zoek naar een Taakverantwoordelijke bij het Afleveren.

Wat ga je doen?
Daar waar het allemaal gebeurt, daar sta jij! Je komt fris bij ons binnen en gaat aan de slag om verschillende afdelingen te leren kennen. De ene dag ga je orderpicken en sorteren en sta je in de kas tussen onze prachtige planten. De volgende dag werk je mee om de planten op de juiste tijd met het transport de deur uit te krijgen. Indien nodig vervang je de taakverantwoordelijke bij een van de inpakbuffers. Je bent een duizendpoot en je houdt ervan om snel te schakelen. Je doet bakken ervaring op en zo kom je erachter waar jij je het meest op je plek voelt. De afdeling waar je uiteindelijk als taakverantwoordelijke aan de slag gaat zal naar gelang je ontwikkeling en interesse bepaald worden. Het mooie van deze vacature is dus dat je zelf de regie hebt! Hou jij van aanpakken en blijf je rustig ook onder tijdsdruk, reageer dan snel!

Kortom: een leuke functie binnen een groeiend familiebedrijf waar met passie gewerkt wordt in een team met jonge professionals.
Functie eisen
  • Je bent een echte teamspeler
  • Nederlands en Engels spreken is voor jou geen probleem
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit: mouwen opstropen en aan het werk!
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in het Westland of nabije omgeving
  • Je bent flexibel en positief ingesteld en bereid om zelf ook persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien
Functie aanbod
Wij geven onze medewerkers de vrijheid om zich te ontwikkelen en staan dagelijks nog met onze voeten tussen de planten. Onze mensen bewijzen elke dag dat we nog meer kunnen bereiken. Dat voedt onze passie en ambitie. Elke dag opnieuw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
26-09-2019