Vacatures

Taakverantwoordelijke Afleveren Potplanten

Vacaturenummer
5695
Plaatsnaam
Poeldijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Taakverantwoordelijke Afleveren Potplanten
Functie inhoud
Wij groeien en dat is goed nieuws! Ook onze organisatie groeit mee, zowel in omvang als in professionaliteit. We blijven doorlopend onze processen optimaliseren en realiseren ons dat de mens hier een cruciale factor in is. Om deze combinatie optimaal in te zetten zijn we op zoek naar een Taakverantwoordelijke bij het Afleveren.

Wat ga je doen als Taakverantwoordelijke Afleveren?

Daar waar het allemaal gebeurt, daar sta jij! Je komt fris bij ons binnen en gaat aan de slag om verschillende afdelingen te leren kennen. De ene dag ga je orderpicken en sorteren en sta je in de kas tussen onze prachtige planten. De volgende dag werk je mee om de planten op de juiste tijd met het transport de deur uit te krijgen. Indien nodig vervang je de Taakverantwoordelijke bij één van de inpakbuffers. Je bent een duizendpoot en je houdt ervan om snel te schakelen. Je doet bakken ervaring op en zo kom je erachter waar jij je het meest op je plek voelt. De afdeling waar je uiteindelijk als Taakverantwoordelijke aan de slag gaat zal naar gelang je ontwikkeling en interesse bepaald worden. Het mooie van deze vacature is dus dat je zelf de regie hebt! Houd jij van aanpakken en blijf je rustig ook onder tijdsdruk? Reageer dan snel!
Functie eisen
  • Je bent een echte teamspeler;
  • Nederlands en Engels spreken is voor jou geen probleem;
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit: mouwen opstropen en aan het werk!;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in het Westland of nabije omgeving;
  • Je bent flexibel en positief ingesteld en bereid om zelf ook persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien.
Functie aanbod
In deze functie kan je veel ervaring en kennis opdoen en heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf! Kortom: een leuke functie binnen een groeiend familiebedrijf waar met passie gewerkt wordt in een team met ambitieuze professionals.

Onze relatie is de specialist in het produceren van pot-Phalaenopsis.

Zij zijn een supermodern en ambitieus potplantenbedrijf wat zich richt op de klanten in het topsegment in Europa. Jaarlijks produceren wij in onze vestigingen in Naaldwijk en Maasdijk meer dan 6.000.000 hoogwaardige orchideeën en diverse seizoenproducten. De producten zijn in heel Europa succesvol en worden wekelijks aan meer dan 200 klanten (tuincentra, cash- en carry's, groene vakhandel) geleverd. Wat ons zo uniek maakt is dat wij prachtige sierpotten leveren bij onze planten. Daarnaast gaan wij voor kwaliteit….Altijd! Door onze innovaties op het gebied van assortiment en marketing maken wij met ons eigen merk Little Kolibri Orchids het verschil in de markt. Om de beste op ons vakgebied te blijven, investeren wij voortdurend in mensen, materialen, technieken en productiemiddelen.

Ons bedrijf heeft 100 medewerkers. Wij geven onze medewerkers de vrijheid om zich te ontwikkelen en staan dagelijks nog met onze voeten tussen de planten. Onze mensen bewijzen elke dag dat we nog meer kunnen bereiken. Dat voedt onze passie en ambitie. Elke dag opnieuw.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
14-05-2019