Systeemontwikkelaar / Business Analist

Vacaturenummer
6329
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Technisch
Functienaam
Systeemontwikkelaar / Business Analist
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in het opkweken en uitleveren van jonge groenteplanten zijn wij op zoek naar een Systeemontwikkelaar / Business Analist

Binnen de organisatie is de ICT-afdeling verantwoordelijk voor het beheer van de gehele ICT-omgeving binnen alle werkmaatschappijen. Dit komt neer op 200 werkplekken in binnen- en buitenland.
  • Naast het beheren van de computersystemen worden ook specifiek applicaties ontwikkeld voor de werkmaatschappijen. Eén van de speerpunten voor ICT de komende tijd is de overgang naar een nieuw ERP pakket voor alle werkmaatschappijen.
  • We werken volgens de managementmethode TOC (Theory of Constraints) van Goldratt.
  • Elke maandag hebben we afdelingsoverleg met het Solutions-team. We beginnen de dag met een dagstart bij het Kanbanbord.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de functionele wens vanuit de business, naar een passende technische oplossing en de realisatie daarvan. Hierbij probeer je continu te bedenken hoe het slimmer, beter en sneller kan. Je snapt hoe de organisatie in elkaar zit en bent in staat om met je collega-ontwikkelaars verbeteringen te realiseren.

Je hebt een proactieve rol in het realiseren van verbeteringen in het team en de organisatie.
Ook neem je deel aan projecten, onder andere op het gebied van API-interfaces en natuurlijk het nieuw in te voeren ERP-systeem (Infor LN).
Je overlegt met de key-users en andere teamleden over openstaande vraagstukken en projectwensen. Je richt je op het bedenken, technisch ontwerpen en ontwikkelen van koppelingen en interfaces. Je draagt zorg voor het testen en implementeren van de technische oplossingen en je draagt zorg voor de ontsluiting van gegevens uit de verschillende applicaties.
Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied en denkt mee over innovatie
Functie eisen
Wij vragen
  • Kennis van automatisering op HBO niveau;
  • Interesse om processen te verbeteren;
  • Analytisch denkvermogen;
  • Goed ontwikkelde communicatieve eigenschappen en is initiatiefrijk;
  • Werken vanuit klantbehoefte;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Professionele, proactieve instelling.
Functie aanbod
Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie bij een dynamisch familiebedrijf met uiterst moderne faciliteiten. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden horen hier uiteraard ook bij. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten en hebben we een actieve personeelsvereniging.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
07-05-2020