vacatures

Vacaturebank

Systeembeheerder (tomaten)

Vacaturenummer
5264
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Overige functies
Functienaam
Systeembeheerder (tomaten)
Functie inhoud
Voor een telersvereniging in De Lier zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder.

Functie omschrijving
Wil jij vanuit jouw stoel onze meerdere vestigingen bedienen? En ben je benieuwd naar onze nieuwe locatie waar jij écht wat gaat betekenen? Lees dan snel verder.

Wat doe je op een dag?
Als Systeembeheerder draag je zorg voor zowel de hard- als de software binnen onze twee verpakkingsbedrijven en voor de twee teeltlocaties. De netwerkinfrastructuur wordt door jou en je twee collega systeembeheerders op afstand onderhouden. Samen zorgen jullie voor een goed lopend ICT-systeem voor al onze 23 verschillende verpakkingslijnen, waardoor we vele variëteiten aan verpakkingen kunnen leveren.

Jouw werk is zeer divers en je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren. Alle denkbare storingen komen bij jou binnen. Zo werk je aan simpele Excel vragen tot uitgebreide service-oplossingen. Jij en je collega’s zijn dé vraagbaak voor alle soorten software die gebruikt worden. Mocht het nodig zijn, dan kun je de hulplijn van onze externe Systeembeheerder inschakelen.

Het bedrijf krijgt er een nieuw gebouw bij op een nieuwe locatie. Daar komt op ICT-gebied veel bij kijken! We verhuizen van een kleine naar een grote hal, hierdoor worden de systemen uitgebreider én we gaan meer automatiseren. Waar komt de server te staan, hoe delen we dit in, waar komen de netwerkaansluitingen? Aan jou en je collega’s om hierin mee te denken!
Functie eisen
Jij bent een mix van een sociaal en vindingrijk persoon. Je bent zelfredzaam en steekt graag de handen uit de mouwen. Het aansturen van externe leveranciers, gaat jou ook gemakkelijk af. Verder ben je bereid om telefonisch bereikbaar te zijn buiten kantoortijden. Deze bereikbaarheid wisselen jullie af binnen het team.

Verder breng je mee:
  • Een afgeronde opleiding op het gebied van ICT:
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Het is voor ons een pre als je ervaring hebt met netwerk infrastructuur, cybersecurity, Windows 7 en hoger, Windows server 2012 R2 en hoger, Exchange 2013 en hoger, Sonicwall Firewall, SQL 2014, Veeam en HyperV
Functie aanbod
Een baan met veel doorgroeimogelijkheden. Zo kun je binnen 2 of 3 jaar al doorstromen naar een volgende functie waarin jij veel uitdaging ziet.

Binnen het bedrijf hechten wij veel waarde aan een open, informele en positieve werksfeer. Je komt dan ook terecht in een enthousiast team waar we over uitdagingen spreken en niet over problemen.

Wat je verder kunt verwachten:
  • Marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen, pensioenregeling en tot 100 uur tijd-voor-tijd opbouwen voor extra verlof
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een actieve personeelsvereniging die 3 keer per jaar een activiteit organiseert
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Uitstekend
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
11-10-2018