Support Logistics & Purchase Employee

Vacaturenummer
5128
Plaatsnaam
Hendrik-Ido-Ambacht
Functie
Logistiek medewerker
Functienaam
Support Logistics & Purchase Employee
Functie inhoud
Voor een leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele sierteelt-kwekers in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij op zoek naar een Support Logistics & Purchase Employee.

Wat ga je doen?
In deze functie werk je binnen de afdeling Logistics & Purchase. In deze functie is het mogelijk om door te groeien naar een rol waarbij je uiteindelijk het werk van je collega’s kunt overnemen om zo de continuïteit van de afdeling goed te waarborgen. Kortom: een uitdagende functie! De afdeling Logistic & Purchase is verantwoordelijk voor de inkoop van alle kwekerijbenodigdheden en de logistieke afhandeling van goederenstromen. Ons doel is, om binnen vastgestelde kaders, ondersteunend te zijn aan het teeltproces. Binnen de afdeling staat efficiënt werken en kostenbewust handelen hoog in het vaandel. De afdeling waarin je komt te werken bestaat uit 5 collega’s waarvan er 2 zich bezighouden met de uitvoering op de werkvloer. De andere 3 collega’s houden zich bezig met de planning en de coördinatie van de inkoop. Je verleent ondersteuning en houdt je bezig met de operationele inkoop, zoals bestellen, afroepen binnen contracten, ontvangst en uitgifte van goederen en de daarbij behorende administratie. Je houdt de voorraad bij van het centrale magazijn en de bijbehorende digitale voorraad. Daarnaast bied je logistieke ondersteuning in de vorm van planningen en inkopen ten behoeve van onze externe en buitenlandse productielocaties. De eindverantwoordelijkheid ligt in dit proces bij de Supervisor Logistics & Purchase.

Jouw functie als Support Logistics & Purchase Employee
 • Je bent verantwoordelijk voor de operationele inkoop;
 • Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van luchtvracht en uitgifte van goederen (t.b.v. koeriersdiensten);
 • Je levert een bijdrage aan de coördinatie en uitvoering van de verladingen (t.b.v. buitenlandse productielocaties);
 • Je levert een bijdrage aan het plannen en coördineren ten bate van de externe productielocaties in Nederland;
 • Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraad en bijbehorende administratie (centraal magazijn, kantoren, vergaderruimtes);
 • Je houdt het magazijn netjes (schoonmaken, op orde houden).
Functie eisen
 • Afgeronde logistiek/inkoop opleiding op MBO niveau, of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in de logistiek/inkoop;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Flexibele en praktische instelling;
 • Goede plannings- en organisatorische vaardigheden.
Functie aanbod
Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische, internationale organisatie met korte lijnen en een prettige no-nonsense sfeer. Onze organisatie biedt een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: collectieve regelingen, waaronder winstafhankelijke gratificatie, pensioen, collectieve ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten en een goed salaris afgestemd op je rol en ervaring. Het bedrijf biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast werken er enthousiaste en gemotiveerde collega’s!
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
04-09-2018