Supply Chain Planner

Supply Chain Planner

Supply Chain Planner (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
7138
Plaatsnaam
Hendrik-Ido-Ambacht
Functie
Logistiek
Functienaam
Supply Chain Planner (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor Florensis, veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal in Hendrik-Ido-Ambacht, zijn wij op zoek naar een Supply Chain Planner.

Bedrijfsprofiel
Florensis is een toonaangevend familiebedrijf in de internationale sierteelt. Onze visie is om de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar te zijn. Wij hebben productie- en veredelingslocaties in Nederland, Duitsland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Met ruim 2.000 medewerkers leveren we jaarlijks een assortiment van 4.000 plantvariëteiten aan 8.000 professionele kwekers in 50 landen. Voor ons is verantwoord ondernemen even natuurlijk als het bieden van de beste kwaliteit met de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Functie
De afdeling Supply Chain Cuttings fungeert als spil tussen Productie, Product Management, Sales en de binnen- en buitenlandse bedrijven die zich bezighouden met instandhouding van uitgangsmateriaal en productie van stek. Ons doel is om de meest betrouwbare leverancier in de markt te zijn. Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor de integrale planning van alle toegewezen activiteiten in de Supply Chain van één van onze productielocaties/productgroepen. Je bent in staat om verbetervoorstellen te doen. Je doorziet ontwikkelingen en de gevolgen daarvan snel en bent in staat daar direct op in te spelen.

Het Supply Chain team bestaat samen met jou uit 11 collega’s. Jij werkt samen met 2 ervaren planners en wordt ondersteund door de Supply Chain Employees. Je bent verantwoordelijk voor het handhaven van de juiste voorraadposities met als doel klanten te voorzien van bestelde producten en het vinden van alternatieven om bij beschikbaarheidsproblemen tot een oplossing te komen. Hierbij werk je samen met andere afdelingen zoals productie en verkoop. Daarnaast ben je in contact met klanten en leveranciers.
Functie eisen
 • Een afgeronde opleiding op hbo niveau (in de richting van logistiek, supply chain management), of een door werkervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 tot 3 jaar relevante ervaring als planner;
 • Ervaring in Supply Chains van bederfelijke goederen is een pre;
 • Snelle en accurate uitvoering van werkzaamheden;
 • Ervaring met het werken met ERP Systemen en goede kennis van Excel;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede kennis van de Engelse taal;
 • Bereidheid tot het werken van meer-uren in de piekperioden (januari-maart & juli-augustus).
Functie aanbod
 • Een uitdagende werkomgeving met de ruimte én middelen om nieuwe ideeën te realiseren;
 • Een afwisselende functie binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten);
 • Een actieve personeelsvereniging (denk aan uitjes zoals karten, bowlen, skiën/snowboarden of culinaire workshop, uiteraard vinden er momenteel alleen online activiteiten plaats).
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
12-04-2021