Supply Chain Medewerker (Opkweek)

Supply Chain Medewerker (Opkweek)

Vacaturenummer
8730
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Supply Chain Medewerker (Opkweek)
Functie inhoud
Voor The Rootstock Company in Bleiswijk zoeken wij een Supply Chain Medewerker.

Bedrijfsprofiel
The Rootstock Company (TRC) is een jong groentezadenbedrijf, gespecialiseerd in onderstamzaden. Wij ontwikkelen en verkopen onderstamzaden van hoge kwaliteit voor alle groentegewassen en streven ernaar zowel telers als plantenkwekers te helpen de onderstam te vinden die zij nodig hebben voor hun specifieke situatie.

In haar nog jonge bestaan is TRC erin geslaagd zich al flink internationaal te ontwikkelen. Naast Nederland, is het bedrijf in nog circa 34 andere landen commercieel actief met verkoop of de voorbereiding daarop. Ook in de komende jaren wordt een flinke (internationale) groei verwacht. Een dergelijke snelle en internationale groei gaat gepaard met vele uitdagingen, die het TRC team vrijwel dagelijks met veel energie aangaat.

TRC is een dochteronderneming van Plantise: een ambitieuze fusiecombinatie van 3 gevestigde bedrijven in de planten-opkweeksector.

Functie
Het distribueren van circa 30 miljoen zaden per jaar, verdeeld over tien verschillende onderstamrassen en circa 35 landen vraagt een gedegen planning en voorbereiding. De Supply Chain Medewerker draagt hiervoor de verantwoordelijkheid, bereidt planningen voor zadenproductie, zadeninkoop en upgrading voor, verstuurt bestellingen en opdrachten en volgt het verloop hiervan. Het maken, uitvoeren en volgen van dergelijke planningen is binnen TRC nog niet vast vormgegeven. Van de Supply Chain Medewerker wordt zodoende een grote inbreng verwacht als het gaat om de ontwikkeling van de juiste systemen hiervoor.

De Supply Chain Medewerker maakt onderdeel uit van het Back Office team van TRC. Naast de supply chain planning, zorgt de Supply Chain Medewerker er samen met twee collega-medewerkers voor dat het fysieke en administratieve voorraadbeheer op orde is en dat (zaden)bestellingen volgens strikte kwaliteitsnormen (GSPP) worden verpakt en verzonden. Maandelijks bereidt de Supply Chain Medewerker de financiële waardering voor van de zadenvoorraad van TRC.

In aanvulling op deze Supply Chain activiteiten, ondersteun je TRC collega's op tal van andere gebieden, waaronder het zaaien en beoordelen van (kiem)proeven en het maken van verkoopfacturen. Een behoorlijk uitdagende functie dus, die een flink beroep doet op je cijfermatig inzicht en gevoel voor bedrijfsprocessen.
Functie eisen
 • Afgeronde opleiding op tenminste HBO niveau in bedrijfskundige, commerciële of logistieke richting;
 • Goede kennis en beheersing van Microsoft Word en Excel;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Aantoonbare affiniteit met of werkervaring in de tuinbouw in een pre.
 • Je bent leergierig en in staat om nieuwe kennis snel toe te passen en je eigen te maken;
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en bent in staat dat zelfstandig te doen;
 • Je bent bestendig van gedrag en weet dit eenvoudig te combineren met vriendelijke communicatie;
 • Je werkt graag samen en draagt met je positieve houding bij aan de sfeer en prestaties van de onderneming;
 • Je bent betrouwbaar en weet goed om te gaan met vertrouwelijke gegevens.
Functie aanbod
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen;
 • Beloning en arbeidsvoorwaarden conform cao Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
28-07-2022