Supply Chain Manager

Supply Chain Manager (phalaenopsis)

Vacaturenummer
6221
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Logistiek
Functienaam
Supply Chain Manager (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een Phalaenopsis kwekerij in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een Ervaren en zelfstandige Supply Chain Manager.

Bedrijfsprofiel
Met een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers en meerdere vestigingen in Zuid-Holland behoren wij tot de grotere producenten van potorchideeën.

De functie
Binnen deze functie draag jij, in overleg met teelt en verkoop, zorg voor de meest optimale productieplanning voor onze potorchideeën. Aan de hand van deze planning hou je ook toezicht op de inkoop en de voorraad van planten, keramiek en bijmateriaal. Je ziet toe op een goed verloop van de logistieke processen en stuurt waar nodig bij.
Je stelt een afdelingsplan op en weet deze binnen de organisatie op een structurele en overtuigende manier te presenteren én te realiseren.

De organisatie is nog volop in ontwikkeling en jouw input en expertise zijn dan ook meer dan welkom. Je voorziet de verschillende afdelingen van diverse soorten informatie en overzichten en streeft naar een optimale samenwerking en een soepel lopend proces. Je denkt mee op strategisch niveau en weet de strategische beslissingen om te zetten naar concrete doelstellingen en plannen.
Functie eisen
Supply Chain en logistiek zijn jou op het lijf geschreven. Je kunt goed omgaan met de perikelen die horen bij een organisatie die in beweging is en weet welke stappen je moet doorlopen om het proces soepel te laten verlopen. Je bent een echte people manager en weet je makkelijk te manoeuvreren tussen de diverse karakters die er binnen onze organisatie werkzaam zijn.

Daarnaast weet je alle informatie op duidelijke wijze te verwoorden in diverse (management) rapportages en kan je goed uitleggen hoe jouw processen in elkaar zitten. Je hebt ervaring met het werken met budgetten en prognoses en ben flexibel genoeg om deze aan te passen indien de organisatie of markt daarom vraagt. Ondertussen sta je stevig in je schoenen en ga je een goede discussie niet uit de weg.

Verder vragen wij
  • Je beschikt over een afgeronde HBO - WO opleiding, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, supply chain management of logistiek.
  • Je hebt ongeveer 3-5 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.
  • Je bent leergierig, maakt je snel processen eigen en kunt snel aarden in een team.
  • Je neemt initiatief en vindt het leuk om je collega’s te begeleiden in het behalen van het beste resultaat.
  • Je hebt kennis van de diverse Office systemen en bij voorkeur van Navision.
Functie aanbod
Wij bieden een interessante, uitdagende en afwisselende functie binnen een in ontwikkeling zijnde, groeiende, organisatie. Een no-nonsense bedrijfscultuur met korte lijnen en gepassioneerde collega’s die net zo van hun vak houden als jij. Er is veel ruimte voor het nemen van eigen initiatief.

In deze functie ben je lid van het MT
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-02-2020