Vacatures

Vacatures

Supervisor (tomaten)

Vacaturenummer
5576
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Logistiek
Functienaam
Supervisor (tomaten)
Functie inhoud
Voor een telersvereniging in De Lier zijn wij op zoek naar een Supervisor.

Een perfect eindproduct en je eigen team om aan te sturen, klinkt dat als iets voor jou? Bekijk dan de vacature van Supervisor.

Je start de dag, met het verzamelen van de productieorders. Daarna zorg je voor een startklare productielijn zodat, zodra jouw team aanwezig is, direct gestart kan worden. Je team bestaat uit

9 tot 20 collega’s. Jouw doel; met je collega’s veel klanten blij maken met een perfect eindproduct. Je controleert continu of de kwaliteit prefect is, het product voldoet aan de gestelde eisen van de klant zoals de juiste etiketten en de juiste verpakking. Je plant vooruit en je zorgt ervoor dat de volgende order direct gestart kan worden. Eventuele kleine technische storingen los jij zelfstandig op. Aan het einde van jouw dienst ruim je de werkplek op zodat de volgende ploeg kan starten. Tevreden ga je naar huis, morgen is er weer een dag met nieuwe uitdagingen!
Functie eisen
Je bent stevig en stressbestendig en hebt met probleemoplossend vermogen en goed logistiek inzicht. Wat betreft werktijden ben je fulltime en flexibel inzetbaar.

  • Kennis van de Nederlandse én Engelse taal;
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding in de logistiek;
  • Technisch inzicht;
  • Leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
Functie aanbod
Een functie bij een organisatie die continu in ontwikkeling is. We zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze tomaten te telen. Dat betekent veel aandacht voor nieuwe technieken en rassen en veel afwisseling voor onze medewerkers.

Binnen dit bedrijf hechten wij veel waarde aan een open, informele en positieve werksfeer. Je komt dan ook terecht in een enthousiast team waar we over uitdagingen spreken en niet over problemen. We werken mét elkaar, in een open en eerlijke werkcultuur.

Wat je verder kunt verwachten:
  • Marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen, pensioenregeling, tot 100 uur tijd-voor-tijd opbouwen voor extra verlof;
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een actieve personeelsvereniging die 3 keer per jaar een activiteit organiseert.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
21-03-2019